ADVERTISEMENT
Fotbal international

Leo Messi pleacă de la Barcelona! A fost dat de gol de un coleg: “Asta ne-a spus”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.09.2020 | 16:15
Leo Messi pleacă de la Barcelona! A fost dat de gol de un coleg:
Leo Messi. Sursă foto: Hepta.

Lionel Messi (33 de ani) a hotărât să mai stea la actuala sa echipă încă un an, chiar dacă a anunțat-o pe Barcelona că vrea să plece acum o lună.

ADVERTISEMENT

Vedeta catalanilor a spus că va mai rămâne la Barca pentru numai un sezon, pentru a duce la capăt contractul cu spaniolii, iar apoi va pleca de la echipa la care a jucat în cea mai mare parte a carierei sale.

Știrea a dat naștere la multe reacții din partea celor implicați în lumea fotbalului, dar argentinianul și-ar putea schimba hotărârea după cum spune un coleg de echipă.

ADVERTISEMENT

”Poate se răzgândește”

Sergi Roberto a discutat într-un interviu acordat pentru cotidianul Ara despre Lionel Messi. “A spus că va mai rămâne doar un an, însă dacă jucăm bine, starea echipei e bună și câștigăm titluri, cine știe, poate se răzgândește. Dacă reușim toate astea, cu atât mai bine.

Pentru Leo, Luis Suarez e ca un frate, erau mereu împreună. Nu i-a picat bine să vadă că pleacă deși el nu voia asta.

ADVERTISEMENT

Sper să fie totul mai bine cu trecerea timpului și să ne bazăm pe Leo pentru a putea câștiga titluri. Acum noi, colegii săi, vom încerca să îi arătăm că suntem alături de el.

Noi contre între Messi și Bartomeu după plecarea lui Suarez

Nu știu cum au fost conversațiile lui Suarez cu conducerea, însă puteau să îl anunțe din timp decizia lor și nu cu un apel telefonic. E păcat că nu a putut pleca așa cum trebuie, cu public”, a declarat Sergi Roberto.

ADVERTISEMENT

Leo Messi l-a atacat pe Bartomeu după ce Luis Suarez a plecat de la Barcelona: ,,Nu meritai să pleci așa cum ai făcut-o! Dar adevărul este că în acest moment nimic nu mă mai suprinde”.

Argentinianul a reușit două goluri în partida dintre FC Barcelona și Girona terminată cu scorul de 3-1. Pentru Barcelona a fost al doilea meci amical jucat sub comanda noului antrenor.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!