Sport

Leo Messi, postare care produce îngrijorare la PSG și Barcelona. S-a dat argentinianul de gol în privința campionatului în care va juca?

Lionel Messi ar putea renunța la PSG și la eventuala revenire la Barcelona pentru o destinație exotică. Campionul mondial pare să se fi dat de gol în ultima postare.
30.04.2023 | 17:45
Leo Messi postare care produce ingrijorare la PSG si Barcelona Sa dat argentinianul de gol in privinta campionatului in care va juca
Leo Messi, postare care produce îngrijorare la PSG și Barcelona. S-a dat argentinianul de gol în privința campionatului în care va juca? FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Contractul lui Lionel Messi (35 de ani) cu PSG expiră în această vară, iar șansele ca superstarul argentinian să continue pe Parc des Princes sunt destul de mici. Zvonurile sunt că septuplul Balon de Aur s-ar putea întoarce la Barcelona sau că ar putea alege destinația MLS, la Inter Miami. Totuși, următoarea destinație a lui Messi ar putea fi una mult mai exotică.

Lionel Messi s-a dat de gol pe Instagram? Unde își dorește superstarul argentinian să joace din sezonul viitor

Lionel Messi și-a surprins în acest weekend urmărătirii de pe Instagram și în special pe fanii de la Paris Saint-Germain, Barcelona și Inter Miami, formații care îl așteaptă din sezonul viitor. Campionul Mondial a postat o fotografie din Arabia Saudită, impresionat de peisajele verzi de acolo.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre transferul lui Messi în Golf, mai ales după ce „rivalul” Cristiano Ronaldo a semant cu Al-Nassr. Al-Hilal, clubul supranumit „Real Madrid al Asiei”, este echipa din acea zonă cea mai interesată de serviciile sud-americanului.

Postarea lui Leo Messi este extrem de surprinzătoare având în vedere că, sâmbătă, Xavi, antrenorul Barcelonei, a declarat că gruparea blaugrana discută cu oficialii LaLiga variante de a-l readuce pe argentinian pe Camp Nou. Messi a jucat 21 de ani la Barcelona, până în 2021, când a semnat pe două sezoane cu Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

În postarea care i-a pus pe jar pe fanii săi, Lionel Messi a scris următorul mesaj: „Cine s-ar fi gândit că Arabia Saudită este atât de vedere? Mi-ar plăcea să îi pot explora minunile cu prima ocazie”.

Lionel Messi
Messi, fascinat de Arabia Saudită. FOTO: Instagram Lionel Messi

Ofertă colosală de la Al-Hilal

Al-Hilal i-a pus oficial lui Leo Messi pe masă o ofertă cu un salariu anual de 400 de milioane de euro. Superstarul, care va împlini 36 de ani pe 24 iunie, nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea cu Paris Saint-Germain scadentă în această vară.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial ar fi refuzat oferta înaintată de saudiți, deși dacă ar fi acceptat ar fi devenit de departe cel mai bine plătit fotbalist din istorie.

La începutul lui aprilie, German Garcia Grova, jurnalistul de la TyC Sports, a dezvăluit că Messi ar fi respins oferta de la Al-Hilal. „Leo Messi a respins oferta lui Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun jucător al tuturor timpurilor vrea să continue în Europa. PSG oferă o prelungire cu reducere salarială, în timp ce Barcelona rămâne în așteptare”, a fost anunțul făcut de jurnalistul sud-american.


  • Cota NETBET pentru PSG: 8,40 este cota pentru „X solist” la meciul PSG – Ajaccio

ADVERTISEMENT