Sport

Leo Messi, prima reacție după ce s-a vindecat de COVID-19: „Mi-a luat mai mult decât credeam să mă fac bine!”

Lionel Messi (34 de ani), starul de la PSG, a comunicat cu fanii, printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram, după ce s-a vindecat de noul coronavirus.
13.01.2022 | 23:26
Leo Messi prima reactie dupa ce sa vindecat de COVID19 Mia luat mai mult decat credeam sa ma fac bine
ADVERTISEMENT

Leo Messi a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus la începutul anului, motiv pentru care a absentat de la primele meciuri disputate de PSG.

Leo Messi, prima reacție după ce s-a vindecat de COVID-19

La o săptămână după ce a scăpat de cumplitul virus, Leo Messi a anunțat că, deși s-a vindecat în trei zile, boala i-a lăsat „urme”, astfel că mai are de muncit până să fie pregătit 100%, din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

„Bună seara! După cum știți, am avut COVID-19 și vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele primite și să vă anunț că mi-a luat mai mult decât credeam să mă fac bine, dar sunt aproape recuperat complet și abia aștept să revin pe teren. 

M-am antrenat zilele astea pentru a ajunge din nou la 100%. Se anunță provocări frumoase în acest an și sper să ne vedem cât mai curând. Mulțumesc!”, a scris Leo Messi, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Potrivit L’Equipe, Messi a hotărât împreună cu naționala Argentinei și PSG să nu participe la meciurile pe care naționala le va disputa la sfâșitul lunii, în preliminariile Campionatului Mondial.

Leo Messi, conflict cu Mauricio Pochettino

Zilele trecute, Jerome Rothen, fost jucător al lui PSG, a declarat faptul că între antrenorul Mauricio Pochettino și Leo Messi s-ar fi iscat un conflict, după ce cel din urmă nu l-ar fi anunțat pe tehnicianul de la PSG că s-a infectat cu COVID-19 și s-a izolat în Argentina.

ADVERTISEMENT

Rothen îl acuză pe Messi de faptul că nu-l respectă pe Pochettino.

„Mereu trebuie să-ţi respecţi antrenorul, asta am învăţat la Clairefontaine. Antrenorul este peste toţi, indiferent că vorbim de starul echipei sau un junior. Pochettino nu a ştiut ce face şi unde este Messi, iar asta explică multe.

Nu cred că e un lucru prea bun şi este şocant din partea lui Messi. Nu-l respectă pe Pochettino. Singurul care-l respectă cu adevărat, în opinia mea, este Kylian Mbappe. Nu văd acest lucru în relaţia cu ceilalţi jucători.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-ţi respecţi antrenorul, atunci nu poţi avea succes. PSG a suferit destul din acest motiv în ultimii ani”, a declarat Jerome Rothen, în presa din Franţa.

Leo Messi a fost transferat de PSG, în vara anului trecut, liber de contract, de la Barcelona. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația pariziană.

ADVERTISEMENT