Sport

Leo Messi, primul gol la PSG! Starul argentinian, combinaţie “extraterestră” cu Mbappe: “O seară perfectă!” Video

Leo Messi a marcat primul gol în tricoul celor de la PSG. Argentinianul a înscris împotriva lui Manchester City în a doua etapă din Champions League.
29.09.2021 | 09:30
Leo Messi primul gol la PSG Starul argentinian combinatie extraterestra cu Mbappe O seara perfecta Video
ADVERTISEMENT
29-09-2021
06:58

Ce a spus Lionel Messi după primul gol la PSG

La finalul meciului PSG – Manchester City 2-0, Lionel Messi, autor al celui de-al doilea gol al parizienilor, a oferit o primă reacţie. Acesta a declarat că încă se adaptează la noua echipă, dar că este fericit că a marcat în premieră pentru formaţia din capitala Franţei.

“A fost o seară perfectă pentru noi, în fața unui adversar uriaș. Era foarte important să câștigăm, după egalul de la Brugge. Sunt foarte fericit pentru că am marcat. Nu am jucat prea mult în ultima vreme, încă mă adaptez ușor-ușor. Ceea ce este important este să continuăm să câștigăm.

Relațiile dintre noi se vor îmbunătăți de la meci la meci. Trebuie să creștem împreună, să ne ridicăm nivelul de joc. Am câștigat un meci important, în fața unui adversar puternic, care a jucat finala anul trecut. Trebuie să progresăm și să îmbunătățim lucrurile”, a spus Lionel Messi.

Leo Messi s-a descătuşat la PSG. Starul argentinian a marcat primul său gol pentru parizieni în minutul 74 al meciului cu Manchester City, din a doua etapă a grupelor UEFA Champions League.

Leo Messi, primul gol la PSG!

Atacantul a combinat extraordinar la gol cu Kylian Mbappe, colegul său din atac şi a finalizat cu un şut în vinclu din 16 metri. A fost reuşita de 2-0 pentru PSG, care a stabilit, în mare măsură, învingătoarea meciului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Leo Messi, început dificil la PSG!

Este primul gol din actuala stagiune pentru Leo Messi şi primul pentru o altă echipă de club decât Barcelona. Argentinianul nu a avut cel mai bun debut la parizieni, însă în cele din urmă a venit reuşita care l-a descătuşat pe argentinian.

Pentru Leo Messi, echipele din Anglia sunt o victimă sigură. În 35 de apariţii împotriva formaţiilor din Albion, Leo Messi a marcat de 27 de ori, cu 15 goluri mai mult decât orice alt jucător din Champions League.

ADVERTISEMENT

Incert până în ultimul moment pentru meciul cu PSG!

Starul argentinian a fost accidentat şi a lipsit la ultimul meci de campionat, însă a fost recuperat în timp util pentru confruntarea de cinci stele cu Manchester City din Liga Campionilor:

“Leo Messi s-a antrenat bine și este disponibil să joace contra lui Manchester City. Nu voi confirma niciodată echipa cu o zi înaintea meciului. Trebuie să așteptați până marți”, a spus Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola: “Cariera lui Leo vorbește de la sine. Sper că va putea juca, pentru binele fotbalului”

Adversarul lui Messi în acest meci a fost antrenorul sub comanda căruia a explodat la cel mai înalt nivel, Pep Guardiola. Între cei doi mereu a fost o relaţie extrem de apropiată şi tehnicianul lui City a avut numai cuvinte de laudă înaintea meciului:

“Am mai jucat împotriva lui Messi și când eram antrenor la Bayern. E greu, firesc. A fost o surpriză pentru toată lumea mutarea lui la PSG.

ADVERTISEMENT

Important este să fie fericit la Paris. Suntem niște norocoși că l-am putut vedea la treabă în ultimi 16 ani.

Nu trebuie să îl mai descriu eu. Cariera lui Leo vorbește de la sine. Sper că va putea juca, pentru binele fotbalului”, a spus Guardiola la conferinţa de presă.

Leo Messi a semnat un contract valabil doi ani cu PSG, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

 

ADVERTISEMENT