Leo Messi sau Cristiano Ronaldo? Mircea Lucescu a dat verdictul în confruntarea momentului

Gabriela Gheorghe   
în Mircea Lucescu
20/10/2020, 11:37
Leo Messi sau Cristiano Ronaldo? Mircea Lucescu a dat verdictul în confruntarea momentului
Mircea Lucescu. Sursă foto: Hepta.

Mircea Lucescu a fost intervievat de către cei de la UEFA înainte de startul grupelor Ligii Campionilor. Dinamo Kiev, echipa antrenată de tehnicianul român, le va înfrunta pe Juventus, Barcelona și Ferencvaros.

Lucescu a trebuit să răspundă la o întrebare foarte importantă. Cine este mai bun dintre Messi și Ronaldo? Antrenorul român îi va avea adversarii pe ambii mari jucători.

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev nu îl vor înfrunta pe Cristiano Ronaldo în jocul din Ucraina deoarece lusitanul se află în izolare, după ce a fost găsit pozitiv la COVID-19.

”Messi poate face multe lucruri de unul singur”

Tehncianul român este impresionat de ambele staruri ale fotbalului mondial, însă zice că argentinianul poate face mai multe lucruri singur.

“M-am întâlnit cu ei de multe ori, dar nu și jucătorii mei. Va trebui să le explic cum sunt. Messi e un jucător scund, care face lucruri excepționale pe spații mici, unde se bazează pe accelerația sa, pe încrederea în sine și pe driblinguri.

Ronaldo e un jucător diferit, pentru că îi place să înscrie atât de mult încât are nevoie de spații mai mari. El are nevoie de ajutorul tuturor, de ajutorul coechipierilor.

Messi poate face multe lucruri de unul singur. Ronaldo are capacitatea aceasta în careu sau la 20 de metri de poartă, când încearcă să profite de culoarele produse de alții și marchează. Sunt diferiți, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit UEFA.com.

Programul echipei lui Lucescu în grupa G a Ligii Campionilor:

20 octombrie, ora 19:55: Dinamo Kiev – Juventus

28 octombrie, ora 22:00: Ferencvaros – Dinamo Kiev

4 noiembrie, ora 22:00: Barcelona – Dinamo Kiev

24 noiembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Barcelona

2 decembrie, ora 22:00: Juventus – Dinamo Kiev

8 decembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Ferencvaros

Noi probleme cu fanii pentru Mircea Lucescu

Fanii lui Dinamo Kiev vor din nou ca antrenorul român să plece. Lucescu nu are o viață ușoară la actuala sa formație, chiar dacă a obținut rezultate foarte bune.

Suporterii au zis că vor provoca incidente la meciul din campionat împotriva celor de la Rukh pentru ca partida să fie oprită.

Mircea Lucescu a fost lăudat de un fost selecționer al Ucrainei: ,,Sub conducerea lui, fără nicio excepție, fotbaliștii lui Dinamo Kiev au început să facă progrese: tinerii Zabarnîi, Șaparenko, Mikolenko și Țîgankov, căpitanul Sidorciuk, și va veni rândul lui Buialski, când se va recupera”.

Închide ×