Fotbal international

Leo Messi și-a decis viitorul! Când pleacă de la Barcelona și la ce echipă din MLS vrea să joace

29.12.2020 | 09:54
Leo Messi sia decis viitorul Cand pleaca de la Barcelona si la ce echipa din MLS vrea sa joace
ADVERTISEMENT

Superstarul echipei FC Barcelona, Leo Messi, și-a decis viitorul, el urmând să plece de la FC Barcelona și cel mai probabil va ajunge să joace în Major Soccer League (MLS).

Argentinianul susține că va rămâne la club cel puțin până în vara anului viitor, atunci când îi va expira contractul, dar nu știe ce se va întâmpla de la 30 iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Ronald Koeman vorbit despre posibila plecare a lui Messi de pe Camp Nou și i-a mulțumit acestuia pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre el într-un interviu.

Viitorul lui Leo Messi este stabilit în detaliu

Leo Messi a dezvăluit că și-ar dori foarte mult să joace în MLS, liga nord-americană de fotbal, iar presa spaniolă a început deja să caute viitoarea destinație a argentinianului.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Xavi Campos, de la Catalunya Radio, a anunțat că Messi plănuiește să ajungă la formația Inter Miami, înființată recent de David Beckham, și vrea să-l ia cu el și pe bunul său prieten Luis Suarez.

Argentinianul și-a dor să ajungă în Statele Unite, însă nu mai devreme de anul 2022. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara viitoare, în timp ce uruguayanul Luis Suarez este legat de Atletico Madrid chiar până în vara lui 2022.

ADVERTISEMENT

Inter Miami este un club nou înființat, care a jucat primele meciuri oficiale în acest an. Echipa este antrenată de uruguayanul Diego Alonso, iar în lot se află două nume mari ale fotbalului mondial: argentinianul Gonzalo Higuain și francezul Blaise Matuidi.

Messi nu va evolua contra lui Eibar, în ultimul meci din 2020, iar jurnaliștii iberici notează că el ar putea rata și prima partidă din 2021, contra celor de la Huesca, care se va disputa pe 3 ianuarie. Argentinianul a primit o vacanță mai lungă din partea lui Koeman, dar oficialii clubului au anunțat că este ușor accidentat.

ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei se bucură că este apreciat de fani, dar în același timp a spus că în cele mai multe dăți celebritatea îl ”sufocă”. El a menționat că ar vrea să poată fi un anonim și să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi în oraș, fără a fi întrerupt de fani.

ADVERTISEMENT