Sport

Leo Messi și-a găsit vilă de lux în Franța. Starul argentinian plătește o chirie fabuloasă

La o lună și jumătate după transferul la PSG, Leo Messi a închiriat o superbă vilă în Franța și nu va mai locui la hotel.
27.09.2021 | 12:11
Leo Messi sia gasit vila de lux in Franta Starul argentinian plateste o chirie fabuloasa
ADVERTISEMENT

La începutul lunii august FC Barcelona a anunțat că nu are posibilitatea financiară de a-l păstra pe argentinian și acesta a fost nevoită să se reorienteze și a ales formația pariziană.

Superstarul nu a impresionat în primele jocuri pentru echipa franceză și a intrat deja în conflict cu antrenorul Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Vilă impresionantă pentru Leo Messi în Franța

În căutarea celor mai bune condiții după transferul în Franța, Leo Messi nu a acceptat orice fel de cazare și a stat o bună bucată la hotel. După o lună și jumătate, argentinianul și familia sa și-au găsit o vilă de lux în care vor locui în perioada cât are contract cu PSG.

Conform RMC Sport, Messi a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, una dintre cele luxoase zone din apropierea Parisului și în care au case mai mulți fotbaliști de la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Luxoasa vilă are două etaje, patru dormitoare, o grădină și o suprafață utilă de 300 metri pătrați, dar îi lipsește o piscină interioară, așa cum starul sud-american și-ar fi dorit pentru a se putea relaxa alături de soția sa, Antonella Roccuzzo, și cei trei copii.

Messi scoate lunar din buzunar 20.000 de euro

Deși nu este chiar ceea cel și familia sa și-a dorit, Lionel Messi a decis să accepte condițiile și va plăti o chirie fabuloasă ce se ridică la aproximativ de 20.000 de euro pe lună. În plus, argentinianul a angajat o firmă de securitate care să păzească vila, întrucât casele celor bogați din capitala Franței sunt predispuse la jafuri.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a suferit o contuzie osoasă în urma loviturii primite la genunchiul stâng în meciul cu Olympique Lyon și a ratat partidele de campionat cu Metz și Montpellier, dar Mauricio Pochettino îl așteaptă pentru șocul cu Manchester City din Champions League.

Partida din etapa a doua a fazei grupelor celei mai importante competiții europene la nivel de cluburi este un nou prilej ca Messi să-l reîntâlnească pe Josep Guardiola, alături de care a câștigat de două ori Champions League cu Barcelona. Întâlnirea va avea loc marți, 28 septembrie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Cât câștigă Messi la PSG

Oficialii clubului PSG nu au ascuns faptul că Lionel Messi va încasa un salariu stagional de 30 de milioane de euro. În plus, argentinianul a primit aceeași sumă și ca bonus de ”bun venit” pe Parc des Princes.

Dar faptul că a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG a contat enorm în introducerea în contract a unor clauze care îi generează venituri semnificative argentinianului.

Presa din Franța a descoperit în angajamentul lui Messi cu PSG o clauză care crește cu 10 milioane de euro suma anuală pe care starul de pe Parc des Princes o încasează de la vicecampioana Franței.

ADVERTISEMENT