Fotbal international

Leo Messi la borna 32. Starul Barcelonei şi al Argentinei a primit cadou calificarea în sferturile Copei America

24.06.2019 | 14:55
Leo Messi 32 ani. La Muţi Ani legendă!

Leo Messi împlineşte astăzi, 24 iunie, 32 de ani. Evident, felicitările au curs fără oprire, iar familia sa s-a aflat în tribune la meciul cu Qatar, pentru a sărbători evenimentul. Leo Messi îşi doreşte enorm ca la fabuloasa lui carieră la Barcelona să adauge măcar un titlu cu naţionala Argentinei. Copa America ar fi perfect pentru cel considerat urmaşul lui Diego Maradona în fotbalul argentinian, dar numai ca şi calitate a jocului, altminteri Messi fiind exact opusul vieţii extrasportive pline de episoade tumultoase a acestuia.

Leo Messi şi-a sărbătorit împlinirea a 32 de ani cu calificarea în sferturile de finală la Copa America

Messi a fost sărbătorit în cantonamentul echipei naţionale a Argentinei din Brazilia, acolo unde după ce a depăşit pericolul unei mari ruşini de a pleca acasă după grupe şi a obţinut accesul în sferturile de finală pumele dirijate de Messi visează la trofeu. Acest lucru l-a subliniat şi Leo în discursul său ţinut în faţa coechipierilor, faptul că pentru el marele cadou ar veni cu adevărat în momentul în care Argentina ar câştiga Copa America.

Barcelona nu avea cum să-şi uite idolul şi nici presa catalană. Clubul fanion al regiunii a postat mai multe materiale, fotografii, videclipuri, pentru momentul aniversar al lui Messi, iar cotidianul Sport a realizat şi el un material video, în care a trecut în revistă toată cariera lui Leo de la venirea la 13 ani pe Nou Camp.

Leo Messi 32 ani

Barcelona a difuzat materiale cu caracter aniversar pe reţele de socializare

La Barcelona aniversarea lui Messi reprezenta un moment aparte, dar de această dată căpitanul e plecat la Copa America, aşa încât oficialii clubului au preferat să acţioneze mai mult pe reţelele de socializare, unde au putut şi milioanele de fani să adreseze un cuvânt de La Mulţi Ani jucătorului lor favorit, omului care a reuşit recorduri impresionante în blau-grana.

Acum Messi mai are doar un vis de transformat în realitate, cel al unui trofeu cucerit cu naţionala ţării sale, după care nu ar fi deloc exclus să iasă din lumina reflectoarelor pentru Argentina, considerând că la viitorul mondial, în 2022, ar avea 35 de ani, iar la acea vârstă pot apărea unele probleme neaşteptate, încât e mai bine să ieşi singur, victorios, din scenă, decât să te scoată fiece problemă medicală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri