Sport

Leo Messi și coechipierii din naționala Argentinei, momente de panică înaintea meciului cu Brazilia

Jucătorii naționalei Argentinei, în frunte cu Leo Messi, au trăit clipe de panică în timpul zborului cu avionul înaintea partidei cu marea rivală Brazilia.
16.11.2021 | 13:04
Leo Messi si coechipierii din nationala Argentinei momente de panica inaintea meciului cu Brazilia
ADVERTISEMENT

Întâlnirea Argentina – Brazilia, din etapa a 14-a a preliminariilor sud-americane pentru CM 2022, este așteptat cu mare interes în toate colțurile lumii.

Dacă Messi este anunțat titular în reprezentativa ”pumelor”, Neymar nu va juca pentru ”Selecao” după ce a resimțit dureri la coapsă în timpul unui antrenament.

ADVERTISEMENT

Panică la naționala Argentinei înaintea partidei cu Brazilia

Naționala Argentinei ar putea să-și asigure biletele pentru turneul final de anul viitor din Qatar în urma unui succes cu Brazilia, dar și a celorlalte rezultate din această rundă a preliminariilor sud-americane, însă până acolo jucătorii au fost nevoiți să treacă prin momente de panică.

Conform cotidianului Clarin, reprezentativa ”pumelor” a plecat cu avionul de la Ezeiza, unde își are baza de pregătire, spre San Juan, locul de desfășurare al întâlnirii cu marea rivală, dar au existat probleme majore la aterizare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

ADVERTISEMENT

Aeronava care a transportat delegația argentiniană a stat 20 de minute în aer fără să poată ateriza din cauza vântului puternic de 75 de kilometri pe oră care bătea pe aeroportul din San Juan. În tot acest timp, s-a luat în calcul o aterizare la Mendoza, iar drumul de 174 de kilomentri până la San Juan să fie făcut cu autocarul.

Scandal cu fanii la hotel

În cele din urmă, piloţii au primit permisiunea de coborî pe pistă, dar, odată ajuns acolo, avionul a rămas cu uşile închise o perioadă îndelungată, pentru că vântul a împiedicat debarcarea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Sosirea cu peripeții a naționalei Argentinei la San Juan a culminat cu furia miilor de suporteri care îi așteptau în fața hotelului Bono Park. Condițiile meteo au făcut imposibilă apropierea autocarului de locul unde s-a adunat mulțimea și delegația a intrat pe o ușă din spate.

Când suporterii au văzut că i-au așteptat degeaba pe jucători ore în șir, suportând chiar și o furtună pentru a-și vedea idolii, au explodat de furie și au început să rupă gardurile de protecție până au ajuns la ușa hotelului. Au fost minute de tensiune, dar nu s-au întâmplat alte evenimente la majore și nici nu au existat agresiuni.

ADVERTISEMENT

Totul s-a liniștit în momentul în care Leo Messi și coechipierii săi au ieșit în fața hotelului și și-au salutat fanii. Imediat după acest moment, oamenii s-au împrăștiat la casele lor așteptând acum cu nerăbdare marele meci.

Meciul din tur, suspendat după 5 minute

Partida Argentina – Brazilia este programată în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 01:30, şi gazdele îşi pot asigura calificarea la Cupa Mondială din 2022 cu o victorie, dar și cu concursul rezultatelor din celelalte întâlniri.

Meciul tur, de la Sao Paulo, a fost suspendat după cinci minute, la scorul de 0-0. Autorităţile din Brazilia au pătruns pe teren şi au cerut ca trei dintre titularii Argentinei să intre în izolare, după ce ar fi încălcat regulile Covid-19.

Brazilia a obținut biletele pentru turneul final din Qatar încă din runda precedentă, după victoria la limită în fața Columbiei, scor 1-0, prin golul reușit de Lucas Paqueta din pasa lui Neymar.

ADVERTISEMENT