Sport
notix pixel id

Leo Messi, din nou în centrul atenției cu vestimentația aleasă pentru Balonul de Aur! Cele mai criticate ținute ale argentinianului

Fiecare ceremonie pentru Balonul de Aur a devenit și prilej pentru o întrebare pertinentă: ce va purta Messi. Nu-i de mirare în condițiile în care argentinianul a fost mai mereu ținta criticilor privind stilul.
29.11.2021 | 23:27
Leo Messi, din nou în centrul atenției cu vestimentația aleasă pentru Balonul de Aur! Cele mai criticate ținute ale argentinianului
Ținuta pregătită de Armani pentru familia Messi a născut controverse pe rețelele sociale. Credit foto: twitter
ADVERTISEMENT

Discuțiile privind ediția 2021 a ceremoniei Balonului de Aur nu au vizat doar numele câștigătorului, Messi sau Lewandowski. Chiar dacă, urmare a numeroaselor zvonuri din ultimele zile, se încinseseră deja spiritele.

Imediat după ce vedetele fotbalului mondial au început să-și facă apariția pe covorul roșu, s-a aprins și o altă discuție. Cea legată de ținuta aleasă de Leo Messi pentru acest eveniment.

Messi a născut iar discuții legate de stilul vestimentar

Anul acesta, atât Leo Messi cât și cei trei băieți ai săi, Thiago (născut 2012), Mateo (2015) și Ciro (2018) au purtat tuxedo. Tatăl, unul made-to-measure Armani, iar cei mici, din colecția Armani Junior. Nici de această dată însă, nu au dispărut elementele menite să nască discuții.

ADVERTISEMENT

Tematica evenimentului, ”d’Or”, a condus la alegerea cromatică pentru lamé-ul rochiei soției jucătorului, Antonella Rocuzzo. Ca și pentru cele patru tuxedo ale ”băieților”, care sunt, în mod evident, mai mult decât ”shiny”. Și care se asortează cu ținuta doamnei.

Așadar, există o logică în ținuta vestimentară a lui Messi la acest eveniment. Totuși, pare să revină iar către zona mai puțin ”safe”. Pe care Armani o abordase, stilistic vorbind, în 2019, la precedenta Gală. Sau, în vara lui 2017, la nunta sa.

ADVERTISEMENT

Pentru că, acum, nu sunt puțin cei care s-au întrebat de ce a ales o ținută care merge mai degrabă pentru o trupă rock. Sau, dacă-i punem la socoteală și pe băieți, pentru un cvartet care se pregătește pentru un concert de Crăciun.

Mirror l-a luat peste picior

Așa cum aminteam, ținutele lui Messi au fost mereu prilej de discuții. Iar britanicii de la Mirror nu s-au sfiit să-l ia peste picior pe argentinian după Ballon d’Or 2015.

ADVERTISEMENT
Messi stil Ballon d'Or
Imaginea ne prezintă ținutele purtate de Leo Messi la precedentele ceremonii. Credit foto: twitter

”Monstruozitate cu buline”, pentru ținuta din 2013. ”Dacă Moș Crăciun ar fi hipster și bărbierit”, pentru cea din 2014. Și ”Costum frumos, exceptând culoarea. Este violet, Leo. VIOLET”, comentau atunci jurnaliștii britanici.

În timp ce Conor Heneghan, de la Joe, critica și el, la vremea aceea, ținuta cu buline, citând postări de pe Twitter. În care lumea se întreba, ”de ce așa, Messi, de ce”. Și afirma că alegerea velurului, în 2011, este una cel puțin riscantă.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik