Fotbal international

Leo Messi, transferul anului la Inter? “Dacă vor, au bani să îl ia!”

29.12.2018 | 18:01
Leo Messi transferul anului la Inter Daca vor au bani sa il ia

Interesul lui Inter Milano pentru transferul lui Lionel Messi este din nou în centrul atenției, după ce Eder, fotbalist care a jucat pentru gruparea milaneză și care acum activează la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a dezvăluit că Inter are puterea financiară pentru a-l cumpăra pe starul argentinian de la Barcelona.

Compania Suning, una dintre cele mai mari companii de retail din China, este proprietarul celor de la Inter Milan, iar transferul lui Messi la echipa italiană ar fi oricând posibil, susține Eder, care își bazează declarațiile pe experiența acumulată în perioada în care a jucat pentru milanezi, dar și pe experiența recentă din China, unde a terminat pe locul 5 cu Jiangsu, echipă finanțată de aceeași companie care deține Interul.

Lionel Messi ar putea prinde transferul anului. Inter are bani să îl cumpere

Lionel Messi a declarat în repetate rânduri că dorește să își încheie cariera de fotbalist la Barcelona, club la care a crescut și la care s-a consacrat, însă nu este exclus ca argentinianul să accepte o ofertă uriașă venită din parte celor de la Inter Milano. Eder a vorbit despre puterea financiară a celor de la Suning și a dat de înțeles că proprietarul Interului își dorește foarte mult să îl transfere la Milano pe starul Barcelonei. “Au transformat Interul într-o afacere de familie. Când au cumpărat echipa și-au stabilit niște obiective foarte clare pe care acum le îndeplinesc. Au vorbit despre creșterea echipei fără a pomeni despre titlu sau despre Champions League. Suning poate transforma în realitate orice vis legat de fotbal, inclusiv transferul lui Messi”, a declarat Eder.

“Dacă Suning chiar vrea, poate îndeplini orice vis. Suning își permite orice, chiar și pe Messi. Fotbaliștii din Spania trebuie atrași cu foarte mulți bani, dar dacă Ronaldo a acceptat să vină la Juventus Torino…”, a adăugat Eder.