LIVE Actualizat 12-08-2021
17:23

Lionel Messi, transferul mileniului la PSG! Fanii fotbalului, șocați de prietenia cu Sergio Ramos: „Ce naiba se întâmplă?”

Transferul lui Leo Messi la PSG este iminent. Fanii s-au strâns deja la aeroport, unde avionul privat al argentiniaului este aşteptat să aterizeze.
Lionel Messi transferul mileniului la PSG Fanii fotbalului socati de prietenia cu Sergio Ramos Ce naiba se intampla
Messi și Ramos au dat uitării rivalitatea din Spania. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
12-08-2021
17:23

Fanii fotbalului, șocați de noile imagini cu Messi și Ramos

Dacă altădată se duelau „pe viață și pe moarte” în El Clasico, acum Sergio Ramos și Lionel Messi par nu doar colegi de echipă, ci și prieteni la cataramă.

Stau mărturie imaginile surprinse chiar în sala de forță, unde cele două staruri s-au întâlnit pentru prima dată de când argentinianul a semnat cu PSG, s-au îmbrățișat și apoi au început antrenamentul, spre surprinderea fanilor.

La ce zile nebune de fotbal suntem martori”, „Gata, vin extratereștrii!”, „Prietenia Ramos-Messi ar putea fi ceva grozav, abia aștept”, „Messi și Ramos se îmbrățișează, purtând tricouri cu PSG?! Ce naiba se întâmplă?!” sau „Zâmbetul lui Ramos îmi spune că vor avea o relație extraordinară” sunt doar câteva dintre reacțiile acestora la vederea imaginilor.

12-08-2021
12:51

Lionel Messi, primul antrenament la PSG. Când ar putea debuta

Leo Messi s-a prezentat, joi dimineață, în jurul 09:15, la baza sportivă din Camp de Loge pentru primul antrenament sub comanda lui Mauricio Pochettino. Dată fiind prezența sa, oficialii PSG-ului au decis ca ședința de pregătire să se desfășoare cu porțile închise.

De altfel, singurele imagini cu starul argentinian „în acțiune” au fost surprinse de la mare distanță. Chiar dacă nu le-a fost permis permis accesul în interior, zeci de fani s-au înghesuit la gardurile bazei, în speranța că vor reuși să obțină autografe.

Debutul fostului căpitan al Barcelonei în tricoul vicecampioanei Franței s-ar putea produce abia peste trei săptămâni, adică duminică, 29 august, când este programat meciul cu Reims.

10-08-2021
20:31

OFICIAL! Leo Messi, prezentat la PSG!

Leo Messi a fost prezentat oficial la PSG printr-un clip de senzaţie. Starul argentinian a semnat un contract valabil două sezoane cu echipa din Hexagon: „Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele în Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și staff-ul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să pun piciorul pe gazonul de pe Parc des Princes”, a spus Messi. 

VEZI VIDEO: 

 

10-08-2021
20:03

Efectul Messi! Au apărut la vânzare tricourile cu numele argentinianului. Site-ul lui PSG a căzut

Leo Messi nu a fost încă prezentat oficial la PSG, însă pe site-ul grupării au apărut la vânzare tricourile cu starul argentinian care va avea numărul 30 la noul club. Cererea este atât de mare încât site-ul parizienilor a căzut din cauza numărului mare de accesări. Între timp, au apărut primele imagini cu Messi în tricoul lui PSG. 

Noul tricou cu Leo Messi
Leo Messi, în tricoul lui PSG
10-08-2021
16:20

Când va fi prezentat Leo Messi la PSG

Leo Messi a ajuns la final şi a efectuat vizita medicală la o clinică din Paris. Starul argentinian va fi prezentat miercuri, de la ora 12:00, într-un eveniment organizat la stadionul Parc des Princes.

10-08-2021
14:31

Lionel Messi a purtat un tricou personalizat la sosirea la Paris

Lonel Messi a ajuns la Paris și i-a cucerit pe fanii vicecampioanei Franței încă de la prima apariție. Argentinianul a salutat mulțimea de la o fereastră a aeroportului, purtând un tricou personalizat, cu inscripția: ”Ici c’est Paris”, motto-ul lui PSG. 

Prezentarea oficială este progamată pentru miercuri, 11 august în cadrul unei ample conferinţe de presă, imediat după ce fotbalistul va efectua vizita medicală și va semna contractul.

The Athletic anunţă că argentinianul va avea un salariu stagional net de 25 de milioane de euro, dar şi o prima de instalare de aceeaşi valoare. Acestora li se adaugă bonusuri de performanţă, care ar putea duce veniturile lui Messi la 35 de milioane.

10-08-2021
14:08

Impresionant videoclip de prezentare pentru Messi, la PSG

Un videoclip de prezentare de 13 secunde a fost postat de PSG pe Twitter, la puține momente după ce starul argentinian Lionel Messi a aterizat la Paris. ”Un nou diamant la Paris”, notează francezii. 

Chipul argentinianului nu apare în prezentarea video, dar cele șase baloane de aur din palmaresul lui Messi, plus un tricoul al naționalei ”Pumelor” sugerează că despre el este vorba.

Lionel Messi a aterizat la Paris în jurul orei 16:30, va efectua vizita medicală miercuri dimineață, iar ulterior va semna contractul.

10-08-2021
13:59

Fani din Paris îl așteaptă pe Messi

Fanii lui Paris Saint-Germain au luat cu asalt aeroportul Bourget din Paris și îl așteaptă cu brațele deschise pe sextuplul Balon de Aur, Lionel Messi.

10-08-2021
11:37

Lionel Messi a decolat spre Paris

Lionel Messi a acceptat oferta celor de la PSG. Argentinianul a plecat de la Barcelona, cu destinaţia Paris, pentru a efectua vizita medicală şi a semna contractul.

Superstarul a fost surprins la aeroportul din Barcelona, înainte de zborul spre Franţa. 

Jurnalista Maria Garrido, care a difuzat imaginile pe Twitter, a redat şi un scurt dialog cu tatăl fotbalistului, Jorge.

„Maria Garrido: Semnează Messi astăzi cu PSG?

Jorge Messi: Da.

MG: Cine este responsabil pentru plecarea lui Leo?

JM: Verificaţi la club.

MG: E trist că pleacă?

JM: Nu l-aţi văzut?“

10-08-2021
10:30

Lionel Messi a ajuns la un acord cu PSG. Va fi prezentat miercuri

L’Equipe scrie că Messi a ajuns la un acord cu PSG. Argentinianul a acceptat oferta colosului parizian, doi ani de contract şi opţiune pentru încă un sezon.

Fotbalistul va ajunge în cursul zilei de marţi în capitala Franţei, pentru vizita medicală şi semnarea actelor. Prezentarea oficială este progamată pentru miercuri, 11 august, în cadrul unei ample conferinţe de presă.

The Athletic anunţă că argentinianul va avea un salariu stagional net de 25 de milioane de euro, dar şi o prima de instalare de aceeaşi valoare. Acestora li se adaugă bonusuri de performanţă, care ar putea duce veniturile lui Messi la 35 de milioane.

Sute de fani ai lui PSG au ajuns la aeroportul Le Bourget, după ce presa internaţională a dezvăluit că Messi şi familia sa au plecat cu avionul privat de la Barcelona spre Paris.

Este deja o adevărată sărbătoare în zonă. Fanii strigă numele lui Leo Messi și fac planuri pentru câștigarea primului trofeu Champions League din istorie.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, transferul mileniului la PSG! Sute de fani ai parizienilor s-au strâns la aeroport și stadion

Sunt, de asemenea, fani ai lui PSG care s-au strâns în zona stadionului Parc de Princes, deși oficialii vicecampioanei Franței nu au făcut niciun anunț legat de prezentarea lui Messi.

Chiar dacă mutarea nu a fost confirmată oficial, PSG a dat deja lovitura și pe rețelele de socializare. Doar pe pagina de Instagram s-au înregistrat peste un milion de noi urmăritori în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, paginile în limba spaniolă ale celor de la PSG au fost luate cu asalt de fani, care își exprimă entuziasmul pentru marele transfer al verii.

Leo Messi, așteptat de fanii lui PSG să debuteze pe Parc de Princes. Șanse mici să joace în weekend cu Strasbourg

Leo Messi ar putea să debuteze pentru PSG chiar weekend-ul viitor, când PSG primește vizita celor de la Strasbourg, partidă din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Duelul de pe Parc de Princes este programat pe 14 august, de la ora 22:00. Oficialii parizieni au pus deja 47.900 de bilete în vânzare pentru ceea ce a fost numit meciul de debut al lui Sergio Ramos. Rămâne de văzut dacă Messi va lua prim-planul.

Totuși, este de așteptat ca Messi să nu fie forțat, chiar și în cazul în care transferul se oficializează în următoarele zile. Argentinianul vine din vacanță și va avea nevoie de o perioadă pentru a se pune la punct fizic.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a plecat liber de contract de la Barcelona, după ce Liga Profesionistă din Spania a refuzat înregistrarea noului contract

Leo Messi a plecat de la FC Barcelona din postura de jucător liber de contract. Deși argentinianul, cât și clubul catalan ar fi dorit să continue colaborarea.

Liga Profesionistă din Spania a refuzat să înregistreze transferul lui Leo Messi la Barcelona, deoarece gruparea catalană a depășit plafonul salarial impus.

Messi ar fi fost dispus să accepte o diminuare cu 50 la sută a salariului său la Barcelona, dar contractul nu a putut fi înregistrat nici măcar în aceste condiții.

ADVERTISEMENT