Sport

Leo Messi, un nou gol fabulos! A marcat din lovitură liberă, cu un șut care l-a lăsat fără reacție pe Schmeichel. Video

Lionel Messi își continuă evoluțiile excelente. Argentinianul a deschis scorul în PSG – Nice 2-1 cu o super execuție din afara careului.
01.10.2022 | 23:26
Leo Messi un nou gol fabulos A marcat din lovitura libera cu un sut care la lasat fara reactie pe Schmeichel Video
Lionel Messi a deschis scorul în meciul PSG - Lille cu o super execuție din lovitură liberă
ADVERTISEMENT

Argentinianul Lionel Messi a depășit perioada de adaptare la PSG și își revine cu fiecare meci la forma sportivă de altă dat. A deschis scorul cu Nice cu o execuție de generic.

Încă o execuție perfectă pentru Leo Messi

Starul argentinian al campioanei din Hexagon, PSG, a făcut spectacol în duelul cu Nice, la care Rareș Ilie, accidentat, nu a prins foaia oficială de joc.

ADVERTISEMENT

Parizienii au controlat jocul în cea mai mare parte a timpului și și-au văzut încununate eforturile după o jumătate de oră de la starul întâlnirii.

Gazdele au beneficiat de o lovitură liberă, de la peste 20 de metri, iar Messi și-a asumat execuția și a făcut-o așa cum știe el mai bine, trimițând balonul în vinclul porții lui Schmeichel.

ADVERTISEMENT

Vezi AICI execuția fabuloasă din lovitură liberă a lui Lionel Messi, în meciul cu Nice.

Oaspeții au avut probleme serioase în a se apropia de poarta parizienilor, în schimb au reușit în foarte multe rânduri să-și țină la distanță de propriile buturi pe elevii fostului lor antrenor Christophe Galtier. S-a terminat 2-1 pentru parizieni.

Start de sezon de vis pentru Leo Messi

După un prim sezon mai mult decât modest în tricoul lui PSG, Lionel Messi arată din ce în ce mai bine. Argentinianul și-a recăpătat încrederea și jocul lui este, în sfârșit, ceea ce așteptat fanii parizienilor și finanțatorii clubului.

ADVERTISEMENT

Sud-americanul a debutat în noul campionat cu o dublă în duelul cu Clermont. Meciul din 6 august a adus și o premieră în cariera lui Messi. Argentinianul a marcat pentru prima oară din foarfecă.

Și în meciurile echipei naționale a Argentinei, Leo Messi și-a arătat clasa mondială. În amicalul cu Honduras din 25 septembrie a marcat o dublă și a ajuns la 88 de goluri în tricoul ”pumelor”.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 35 de ani sud-americanul are în continuare o cotă importantă de piață fiind evaluat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

5 goluri a marcat Leo Messi, în acest sezon, în toate competițiile pentru PSG


  • (P) Cota NETBET la Reims – PSG: 2,05 este cota pentru “nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT