Sport

Leo Messi va juca pentru Newell’s! Cum vrea PSG să-l convingă să rămână la Paris

Leo Messi va îmbrăca pentru o zi tricoul lui Newell’s Old Boys, urmând să participe la meciul de retragere al bunului său prieten Maxi Rodriguez.
27.04.2023 | 09:47
Leo Messi va juca pentru Newells Cum vrea PSG sal convinga sa ramana la Paris
Leo Messi va îmbrăca pentru o zi tricoul lui Newell’s Old Boys, urmând să participe la meciul de retragere al bunului său prieten Maxi Rodriguez. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Situația starului argentinian este una incertă în acest moment. Se pare că nu mai dorește să rămână la PSG, iar în ultima perioadă s-au vehiculat mai multe posibilități pentru cel mai bun fotbalist din lume.

Leo Messi va evolua într-un meci omagial în tricoul lui Newell’s

Fără îndoială, viitorul lui Leo Messi va fi una dintre ”telenovele” pieței de transferuri din această vară, dar până atunci el va merge în Argentina și va juca pentru Newell’s Old Boys într-un meci omagial.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului catalan Sport, campionul mondial a fost invitat de bunul său prieten Maxi Rodriguez, fost coechipier în echipa națională a Argentinei la partida sa de retragere.

”Atât Leo, cât și toți cei pe care i-am invitat vor face efortul de a veni”, a declarat Maxi Rodriguez, care a stabilit ca întâlnirea să se desfășoare în 24 iunie, pe stadionul Marcelo Bielsa din Rosario, acolo unde evoluează Newell’s.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Messi, alte nume importante ale fotbalului argentinian care și-au anunțat prezența la meciul de retragere al lui Maxi Rodriguez sunt Marcelo Bielsa, Lionel Scaloni sau Gerardo ”Tata” Martino.

Maxi Rodriguez, în vârstă de 42 de ani, este născut în Rosario la fel ca și Messi. El și-a început și și-a încheiat cariera la Newell’s Old Boys, iar între aceste episoade a mai jucat pentru Espanyol, Atletico Madrid, Liverpool și Penarol Montevideo. Rodriguez a marcat 15 goluri în 56 de meciuri la naționala Argentinei, alături de care a fost vicecampion mondial în 2014.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, pariul prin care PSG vrea să-l convingă pe Messi

În ciuda faptului că presa vorbește tot mai mult despre faptul că Leo Messi nu va mai rămâne din vară la PSG, conducătorii colosului francez fac tot posibilul pentru a-l convinge să-și continue aventura pe Parc des Princes.

Argentinianul s-a plâns că nu vede un proiect viabil pentru sezonul viitor la liderul din Ligue 1, iar președintele Nasser Al-Khelaifi încearcă să-i arate că lucrurile nu stau chiar așa printr-un transfer de senzație, chiar dacă gruparea a înregistrat pierderi colosale.

ADVERTISEMENT

Tot publicația Sport scrie că parizienii vor să-l aducă în vară pe atacantul englez Harry Kane, care mai are un an de contract cu Tottenham însă este convins că cel mai bun lucru pentru el este să plece de la Spurs. Suma de transfer s-ar ridica în jurul la 100 de milioane de euro, una deloc mică, dar care este la îndemâna șeicilor qatarezi.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,18 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT