Sport

Leo Strizu, dat afară de la FCSB după doar o lună și jumătate? ”Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne”

Leo Strizu a fost adus la FCSB pentru că deține licența PRO, pe care Mihai Pintilii nu o are, dar este pe cale să fie dat afară după doar o lună și jumătate.
08.01.2023 | 23:15
Leo Strizu dat afara de la FCSB dupa doar o luna si jumatate Evaluam situatia probabil ca nu va ramane
Leo Strizu a fost adus la FCSB pentru că deține licența PRO, pe care Mihai Pintilii nu o are, dar este pe cale să fie dat afară după doar o lună și jumătate. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Strizu va fi alegerea ”roș-albaștrilor” pentru funcția de antrenor în acte, lucru confirmat două săptămâni mai târziu de Gigi Becali.

FCSB pregătește debarcarea lui Leo Strizu

FCSB a plecat în cantonamentul de iarnă pe care îl efectuează în Turcia, la Belek, fără Leo Strizu, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit că sunt șanse mari ca acesta să nu mai continue la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

”A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Decizia ”roș-albaștrilor” de a nu-l lua pe Leo Strizu în cantonamentul din Turcia a fost susținută de fostul internațional Viorel Moldovan, care a explicat că în pregătire nu ai nevoie de antrenor cu licență PRO.

”Îţi trebuie anternorul cu licenţă PRO în Antalya? În pregătire? Nu, îţi trebuie pe bancă. De ce să-l mai duci în cantonament? Faci nişte cheltuieli… De ce îţi trebuie? Şi aşa se ştie că Pintilii face totul”, a spus Moldovan.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, ironii după lăsarea acasă a lui Strizu

Finanțatorul Gigi Becali este cel care a luat decizia ca Leo Strizu să nu facă deplasarea la Belek și să rămână la București. Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa doar Mihai Pintilii, alături de staff-ul său.

Într-o primă fază, deranjat de discuțiile iscate de lăsarea acasă a lui Leo Strizu, Mihai Stoica a avut o postare ironică pe rețelele de socializare. ”N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță”, a scris oficialul FCSB pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB a plecat duminică dimineaţa în Turcia, pentru un stagiu de pregătire de 12 zile. ”Roş-albaştrii” se vor întoarce în ţară pe 20 ianuarie, cu două zile înainte de primul meci din acest an, împotriva lui Hermannstadt. În cantonamentul de la Belek, vicecampionii României vor avea doar două meciuri amicale, cu Pogon şi Rakow, ambele din Polonia.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,37 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT