Sport

Leo Strizu, deranjat la conferința de presă înainte de CFR Cluj – FCSB: “Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali?”

Leo Strizu s-a arătat deranjat la conferința de presă susținută înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB, în etapa 24 din SuperLiga.
04.02.2023 | 13:55
Leo Strizu deranjat la conferinta de presa inainte de CFR Cluj  FCSB Credeti ca pot sa vorbesc eu in numele lui Gigi Becali
Leo Strizu a vorbit despre adversarele FCSB-ului în lupta la titlu din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictres.eu.
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a vorbit înaintea derby-ului etapei 24 din SuperLiga, care le pune față în față pe CFR Cluj și FCSB. Antrenorul cu licență Pro al roș-albaștrilor a precizat că echipa merge la victorie, ulterior fiind deranjat de o întrebare.

FCSB merge la victorie în derby-ul cu CFR Cluj. Anunțul categoric al lui Leo Strizu: „Campionatul se joacă”

FCSB are o misiune grea pe terenul celor de la CFR Cluj, duminică, 5 februarie, ora 21:00. Roș-albaștrii vin după înfrângerea de pe Arena Națională, scor 2-3 cu Farul, însă Leo Strizu a precizat că jucătorii au învățat din greșeli și sunt mobilizați înaintea duelului cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Echipa e mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Cam atât pot să vă spun. Ne interesează doar să câștigăm. Orice meci ne afectează șansele la titlu.

În continuare, din punctul meu de vedere, campionatul se joacă. Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. înfrângerea cu Farul, 2-3).

ADVERTISEMENT

Da, a fost un șoc, dar a durat foarte puțin. Am avut de învățat. Ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales cei din atac, care au și valoare. Mergem să câștigăm, trebuie să înscriem pentru asta. Și Omrani și Edjouma merg la Cluj”, a declarat Leo Strizu, în cadrul unei conferințe de presă.

Leo Strizu, deranjat la conferința de presă înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali?”

Ulterior, Leo Strizu a răbufnit la o întrebare, precizând că Gigi Becali este cel care ia deciziile. „Credeți că pot să vorbesc eu în numele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că îl cunosc, el este patronul echipei, nu am cum să comentez eu ce spune. E patronul echipei, el decide, mai multe nu pot să spun că nu știu”, a mai spus Leo Strizu.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. În urmă cu un an, pe 22 ianuarie, „centralul” conducea partida spectaculoasă dintre cele două echipe, încheiată, scor 3-3 pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, laude pentru CFR Cluj înaintea meciului direct cu FCSB: „Noi nu avem ca Deac”

Mihai Stoica a vorbit despre duelul CFR Cluj – FCSB și a pus în lumină capacitatea ardelenilor de a scoate maxim din fazele fixe. „(n.r. Voluntari – CFR 0-1) A fost fază fixă, dar când e autogol e o victorie mai altfel.

E psihoza echipelor care joacă cu CFR. Le e frică de fazele fixe și asta le-a intrat în cap. Noi nu avem ca Deac, Deac bate totul perfect.

O să-i pun pe ai mei să filmeze ce lovituri libere din zonă centrală bat. Ei dau numai în vinclu, deci numai în vinclu le dau.

Și văd jucători, nu ai noștri, stresați la meciuri, speriați, care bat să treacă faza. Am văzut multe în 30 de ani de fotbal și nu mă mai miră nimic”, a spus Mihai Stoica, la TV Orange Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „x2” la meciul CFR Cluj – FCSB. 

ADVERTISEMENT