Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leo Strizu, ironizat după ultimele apariții pe banca FCSB-ului: „Călcăreț de gazon”. Video exclusiv

Leo Strizu, antrenorul principal din acte al FCSB-ului, a fost ironizat după ultimele apariții în staff-ul celor de la FCSB.
02.02.2023 | 13:00
Leo Strizu ironizat dupa ultimele aparitii pe banca FCSBului Calcaret de gazon Video exclusiv
Leo Strizu, ironizat după ultimele apariții la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a fost ales de Gigi Becali pentru a îndeplini condiția antrenorului cu licență Pro pe banca FCSB-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, însă postura în care se află fostul tehnician de la FCSB II stârnește controverse. Robert Niță l-a ironizat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe Strizu după ultima apariție pe banca roș-albaștrilor la derby-ul cu Farul, scor 2-3 pe Arena Națională.

Leo Strizu, ironizat după ultimele apariții la FCSB: „Călcăreț de gazon”

Leo Strizu este în acte antrenorul principal al celor de la FCSB, însă în realitate, Mihai Pintilii se ocupă de pregătirea lotului vicecampioanei. Situația de pe banca roș-albaștrilor a stârnit numeroase controverse, iar pe fir a intrat șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel.

ADVERTISEMENT

Aparițiile lui Leo Strizu sunt de multe ori decorative pe banca FCSB-ului, iar Robert Niță nu a ezitat să-l ironizeze pe tehnicianul principal al echipei finanțate de Gigi Becali. „L-am văzut și pe antrenorul principal din acte la pauză (n.r. FCSB – Farul) că ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur… Eu am crezut că e din oamenii ăia, care ai văzut, călcăreți.

Pe care îi bagă la pauză să calce în gropi. Călcăreți de gazon. Am crezut că e din ăia. M-am uitat, nu avea vestă. ‘Uite, bă! Un călcăreț nou’. Un alt lucru care îmi place.

ADVERTISEMENT

Toată lumea ne spune că Strizu este în acte. (n.r. Nu avea nicio treabă cu vestiarul FCSB-ului la pauză?) Călcărea, să facem un joc de cuvinte. Călcărea gazonul unde erau gropi, gazonul foarte bun să recunoaștem”, au fost cuvintele lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Situația în care se află Leo Strizu îl surprinde pe Robert Niță: „Nici nu știi dacă să-l compătimești”

Robert Niță a fost cu ochii pe reacțiile staff-ului și a jucătorilor, iar fostul fotbalist de la Rapid, invitat permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a rămas șocat de ipostaza în care se află fostul antrenor al FCSB II.

ADVERTISEMENT

„Ies jucătorii din teren, se duc de la un capăt la altul al băncii de rezerve și bat palma. Domnul Strizu e cu mâinile în buzunar și îl evită ăia. Trec așa ușor pe lângă dânsul. Omul ăsta, nici nu știi dacă să-l compătimești. L-am văzut într-o ipostază incredibilă. 

Fost fotbalist, ajuns la 50 și ceva de ani, cu anumite rezultate la FCSB II. Săracul, e lăsat pe bancă. Acum văd că oamenii ăia lasă un loc liber între ei și Strizu.

ADVERTISEMENT

M-am gândit în primă fază că e răcit, dar de ce nu are mască. Dacă ăștia îl tot evită. Pe urmă l-am văzut singur ghicea în bobul de sămânță ce au pus ăștia pe gazon acolo. E trist”, a încheiat Robert Niță.

Leo Strizu are cel mai mic salariu din SuperLiga

Pe lângă faptul că Leo Strizu nu se ocupă de pregătirea roș-albaștrilor, ci doar în acte reprezintă antrenorul principal al FCSB-ului, tehnicianul în vârstă de 55 de ani are cel mai mic salariu în comparație cu antrenorii din SuperLiga.

Leo Strizu încasează lunar 1.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Mai mult decât atât, suma pe care o încasează în acest moment este mai mică în comparație cu banii pe care Strizu îi câștiga la FCSB II.

ADVERTISEMENT