Sport

Leo Strizu, mulțumit după FC Botoșani – FCSB 2-3: „Am venit să obținem victoria! E normal să le dau șansa tinerilor”

Leo Strizu a debutat cu o victorie pe banca tehnică a FCSB-ului, obținută în duelul cu FC Botoșani, scor 3-2 și este mulțumit de jucătorii săi.
01.12.2022 | 21:27
Leo Strizu multumit dupa FC Botosani  FCSB 23 Am venit sa obtinem victoria E normal sa le dau sansa tinerilor
Leo Strizu, mulțumit după FC Botoșani - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României este de părere că mai este mult de muncă la echipă, însă este încrezător în jucătorii pe care îi are la dispoziție și simte că aceștia se pot lupta chiar la titlu.

Leo Strizu, mulțumit după FC Botoșani – FCSB

Leo Strizu a fost mulțumit de jucătorii săi după victoria obținută de FCSB în deplasarea de la Botoșani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros pentru băieți și pentru mine. Am fost primit foarte bine. Felicit băieții pentru rezultatul acesta! Cel mai important lucru pentru mine sunt două aspecte: tinerii care promit, cum ar fi Miculescu și Popescu. Intrarea lui Pantea în a doua repriză, eu sunt adeptul tinerilor.

Noi am venit să câștigăm, am pus pericol în meci, poate cu mai multă concentrare nu primeam al doilea gol. E normal să le dai șanse tinerilor.

ADVERTISEMENT

Miculescu se pregătește bine și va fi o variantă foarte, foarte probabilă. Tinerilor trebuie să le dai mereu încredere. Omarani va juca pentru că stă Compagno etapa următoare, iar Edjouma a intrat ca să blocăm și aveam nevoie de el”, și-a început Leo Strizu discursul.

„Noi ne-am propus să venim și să înscriem!”

„Mă așteptam să fie un joc mai închis, dar noi ne-am propus să venim și să înscriem. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo cinci, se vor corecta astea.

ADVERTISEMENT

E normal, Pintilii e colaboratorul meu și el și Filip. Fiecare trăiește cum vrea el meciul. L-am stăpânit cu greu. O să vorbesc la școala de antrenori, în care să facem un paragraf să facem ca la centura de siguranță la mașină, așa să fie pe bancă”, a continuat Leo Strizu.

„Nu știu ceva despre Omrani, nu știu despre incident. Cred că jocul lui Tavi Popescu va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pintilii, copilul s-a atașat și a pus în practică tot ce a învățat de la el.

ADVERTISEMENT

Va fi mult de muncă, va fi mult psihic. Echipa va trebui să asculte mult și să facem un joc în care să mergem la victorii, indiferent cum le obținem”, a mai spus antrenorul „roș-albaștrilor”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT