Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leo Strizu nu e surprins de convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei. Unde îl vede pe Bilel Omrani. Video Exclusiv

Leo Strizu și Vivi Răchită s-au contrat pe tema convocării lui Andrea Compagno la naționala Italiei. Fostul antrenor al FCSB-ului l-a contrazis pe specialistul Fanatik.
09.03.2023 | 21:04
Leo Strizu nu e surprins de convocarea lui Andrea Compagno la nationala Italiei Unde il vede pe Bilel Omrani Video Exclusiv
17 goluri a reușit Andrea Compagno la FCSB, în timp ce Omrani are doar 2 goluri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roberto Mancini a vorbit în premieră despre convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei, iar Leo Strizu a comentat vestea în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită și Leo Strizu nu sunt de acord în privința lui Andrea Compagno, golgheterul FCSB: „Omul îți dă goluri!”

Vivi Răchită nu este deloc impresionat de convocarea pe lista lărgită a lui Andrea Compagno: „Lasă-mă, nu-mi mai aduce aminte! N-am mâncat de două zile de când am auzit cu Andrea Compagno la naționala Italiei! Pe cuvântul meu de onoare (n.r.râde)!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Leo Strizu însă îl contrazice pe fostul jucător al Stelei: „E un subiect pe care să îl dezvolt cu Vivi Răchită în emisiune, poate și în particular. Eu sunt de partea ta, Ioana. Am jucat vârf, știu ce înseamnă poziția asta. Omul îți dă goluri! Că sunt din 11 metri sau din acțiune…

Dar ceea ce joacă și ce poziție are Compagno în echipă și cum a decurs până acum jocul nostru, eu spun că este foarte util și nu mă surprinde această convocare, cel puțin pe mine”, a spus fostul antrenor al FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită consideră că Omrani este un atacant mai valoros decât Compagno. Leo Strizu: „Este de-al doilea vârf!”

Vivi Răchită e convins că Omrani e o clasă peste Compagno și îi ridică mingea la fileu lui Leo Strizu cu privire la acest subiect: „Ce se întâmplă cu Omrani? Omrani e mai fotbalist decât Compagno 100%!”.

Leo Strizu în schimb consideră că Billel Omrani ar da randament maxim pe un alt post, nu ca număr 9, de careu: „Nu știu ce se întâmplă cu Omrani… Eu spun altceva: Omrani este de-al doilea vârf! Vorbim pe posturi acuma, dacă o luăm în curtea școlii, poate are și el loc în echipă”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu e de părere că Omrani are nevoie doar să își fructifice ocaziile și va arăta cu totul altfel: „Nu, eu ți-am spus. După meciul cu Pitești în care a avut acele ocazii, i-am spus… Pe mine m-a interesat sau am dedus, pentru că am fost acolo aproape de fază: Bă, le-a ratat! Următorul pas e să le înscrie! 

Eu v-am spus și la interviuri. Omrani în meciurile cu Petrolul și cu UTA, nu știam că e suspendat, va da cel puțin două goluri!”, a mai spus fostul atacant.

ADVERTISEMENT

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA de luni până vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIK, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, pagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT