Life

Leon, fiul lui Kamara, a evoluat datorită operațiilor. Cum s-a schimbat copilul

Leon, fiul artistului Kamara, a suferit mai multe operații cu celule stem, dar cum se simte în momentul de față. Cântărețul a vorbit despre evoluția micuțului.
01.08.2022 | 13:17
Leon fiul lui Kamara a evoluat datorita operatiilor Cum sa schimbat copilul
Leon, băiatul lui Kamara, schimbări remarcabile. Cum se simte micuțul de 7 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul duce o luptă crâncenă pentru starea de sănătate a băiețelului său din relația cu Oana. Vedeta face tot ce-i stă în puteri ca micuțul în vârstă de 7 ani să ducă o viață normală după ce a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Leon, băiatul lui Kamara, schimbări remarcabile. Cum se simte micuțul de 7 ani

Leon, fiul lui Kamara, a evoluat foarte mult datorită operațiilor suferite în ultimii ani. Micuțul s-a schimbat și face progrese remarcabile, în momentul de față reușind să stea singur în fund și în genunchi.

ADVERTISEMENT

„A fost la Timișoara împreună cu mama lui, unde a fost evaluat și ni s-a spus să așteptăm cu operația pentru că el a evoluat foarte mult din punct de vedere motric. 

Reușește să se ridice singur în fund și în genunchi. Este un pas foarte mare!”, a declarat artistul într-o emisiune TV, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Kamara este tare mândru de fiul său, Leon, cu care are o legătură specială. Solistul de la Alb Negru recunoaște că este luat prin surprindere constant de băiețelul său, motiv pentru care se gândește serios să scrie o carte.

Kamara, laude la adresa fiului său, Leon

Kamara consideră că Leon este un mic geniu, postând frecvent declarațiile emoționante pe care le face fiul său. Artistul este impresionat de băiețelul de 7 ani și spune că notează toate vorbele pe care le spune acesta.

ADVERTISEMENT

„Cognitiv este un geniu! Ce vorbe îmi dă, de exemplu într-una din zilele în care eram supărat mi-a spus: «Băi Kamara, să fii deștept în viața asta, să fii puternic și să fii un învingător în lupta asta pe care o duci». 

M-am emoționat enorm de mult! Eu notez toate vorbele pe care mi le spune că vreau să fac o cărticică cu vorbele lui Leon. I-am spus și mămicii lui să noteze tot.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus odată: «Tati, îți spun o vorbă pe care să nu o uiți niciodată. Bogăția și tinerețea dispar, dar talentul și stăruința niciodată»”, a completat cântărețul, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: