Carousel hot news

Mbappe nu-i destul! Surpriză: pe cine mai ia PSG de la Monaco

Paris Saint Germain este echipa care a dat cele mai mari lovituri pe piaţa transferurilor în această vară. Şi în ceea ce priveşte numele, dar şi sumele plătite pentru achiziţii. Brazilianul...
07.10.2017 | 10:08
Mbappe nu-i destul! Surpriză: pe cine mai ia PSG de la Monaco

Paris Saint Germain este echipa care a dat cele mai mari lovituri pe piaţa transferurilor în această vară. Şi în ceea ce priveşte numele, dar şi sumele plătite pentru achiziţii. Brazilianul Neymar a devenit recordul absolut la capitolul bani plătiţi pentru un jucător, cu 222 de milioane de euro, iar Kylian Mbappe, cu 180 de milioane, s-a intstalat pe locul al doilea. Iar PSG nu se va opri aici.

Clubul din capitala Franţei mai are de gând să ia pe cineva de la Monaco. E vorba de un transfer important şi destul de neaşteptat: Leonardo Jardim! Antrenorul portughez este omul care a creat una dintre cele mai bun echipe din istoria monegascilor, cu fotbalişti crescuţi în marea lor majoritate de clubul din Principat, iar acum l-ar putea urma pe Mbappe la PSG.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Leonardo Jardim costă “doar”15 milioane

Presa franceză scrie că, pentru a-l aduce pe tehnician, parizienii trebuie să plătească ceea ce pentru ei reprezintă “bani de ţigări”: 15 milioane de euro. Le10sport.fr afirmă că Jardim este ultima dorinţă a şeicului Nasser al-Khelaifi, principalul investitor de la PSG, care vrea să aducă un antrenor mai cu nume şi cu rezultate mai bune decât spaniolul Unai Emery.

Jardim are 43 de ani şi a reuşit să îşi facă un nume în ţara natală după ce a antrenat pe Braga, alături de care a ajuns până în finala Europa League din 2011. În CV-ul său mai sunt trecute nume importante ale fotbalului european, precum Olimpiacos Atena (Grecia) sau Sporting Lisabona (Portugalia). Jardim este pe banca celor de la AS Monaco din 2014.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri