Fotbal international

Mbappe nu-i destul! Surpriză: pe cine mai ia PSG de la Monaco

Paris Saint Germain este echipa care a dat cele mai mari lovituri pe piaţa transferurilor în această vară. Şi în ceea ce priveşte numele, dar şi sumele plătite pentru achiziţii. Brazilianul...
07.10.2017 | 10:08
Mbappe nui destul Surpriza pe cine mai ia PSG de la Monaco

Paris Saint Germain este echipa care a dat cele mai mari lovituri pe piaţa transferurilor în această vară. Şi în ceea ce priveşte numele, dar şi sumele plătite pentru achiziţii. Brazilianul Neymar a devenit recordul absolut la capitolul bani plătiţi pentru un jucător, cu 222 de milioane de euro, iar Kylian Mbappe, cu 180 de milioane, s-a intstalat pe locul al doilea. Iar PSG nu se va opri aici.

Clubul din capitala Franţei mai are de gând să ia pe cineva de la Monaco. E vorba de un transfer important şi destul de neaşteptat: Leonardo Jardim! Antrenorul portughez este omul care a creat una dintre cele mai bun echipe din istoria monegascilor, cu fotbalişti crescuţi în marea lor majoritate de clubul din Principat, iar acum l-ar putea urma pe Mbappe la PSG.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Leonardo Jardim costă “doar”15 milioane

Presa franceză scrie că, pentru a-l aduce pe tehnician, parizienii trebuie să plătească ceea ce pentru ei reprezintă “bani de ţigări”: 15 milioane de euro. Le10sport.fr afirmă că Jardim este ultima dorinţă a şeicului Nasser al-Khelaifi, principalul investitor de la PSG, care vrea să aducă un antrenor mai cu nume şi cu rezultate mai bune decât spaniolul Unai Emery.

Jardim are 43 de ani şi a reuşit să îşi facă un nume în ţara natală după ce a antrenat pe Braga, alături de care a ajuns până în finala Europa League din 2011. În CV-ul său mai sunt trecute nume importante ale fotbalului european, precum Olimpiacos Atena (Grecia) sau Sporting Lisabona (Portugalia). Jardim este pe banca celor de la AS Monaco din 2014.