Life

Leonard Doroftei, mesaj emoționant după 30 de ani de relație cu mama celor trei copii!

Fostul pugilist Leonard Doroftei sărbătorește 30 de ani de când și-a cunoscut partenera de viață, cea care a devenit și mama copiilor lui.
24.12.2022 | 15:06
Leonard Doroftei mesaj emotionant dupa 30 de ani de relatie cu mama celor trei copii
Leonard Doroftei, mesaj emoționant pentru mama copiilor lui! Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Aflați la ceas aniversar, Leonard Doroftei și soția, Monica, împlinesc 30 de ani de relație, trăiți la bine și la greu, așa cum și-au promis și în fața lui Dumnezeu. În semn de apreciere, fostul pugilist și-a declarat public din nou iubirea față de partenera sa.

Leonard Doroftei, mesaj emoționant pentru mama copiilor lui

Leonard și Monica sărbătoresc 3 decenii de când au decis să meargă pe același drum. Fiind o zi importantă pentru cuplul lor, fostul sportiv a simțit nevoia să își exprime și pe social media sentimentele pe care i le poartă celei care l-a făcut tată de trei ori.

ADVERTISEMENT

În anul 1922, la doar 20 de ani, Leonard Doroftei și-a întâlnit aleasa inimii care era cu 4 ani mai mică decât el. Câțiva ani mai târziu ei deveneau părinții a doi băieți, Adrian (27 de ani) și Alex (24 de ani), dar și a unei minuni de fată, Vanessa (19 ani).

Chiar dacă în cei 30 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată au trecut prin multe încercări, au reușit totuși să nu-și lase sentimentele să se degradeze.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant al fostului pugilist este dovada vie a faptului că dragostea poate ține o viață.

Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit”, a transmis Leonard Doroftei pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Decizia care i-a schimbat radical viața lui Leonard Doroftei

În urmă cu trei ani Leonard Doroftei și-a luat familia și s-au mutat definitiv în Canada. Fostul luptător a luat-o de la capăt și, ușor, ușor și-a clădit o nouă viață peste ocean.

Deși încercat de greutățile vieții, Leonard, 52 de ani, a luptat pentru bunăstarea familiei lui, astăzi mândrindu-se cu ceea ce a reușit, chiar și printre străini. Însă admite faptul că, regretă mutarea.

ADVERTISEMENT

Totul îmi lipsește din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului! Aerul ăla pe care îl respiri!

Am luat o decizie la nervi și o să o regret toată viața… că am plecat.

De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieții mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce știu”, a dezvăluit Leonard Doroftei în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: