Sporturi

Leonard Doroftei nu mai ieșise de 10 zile din casă: „Măsurile din Canada sunt foarte dure!”

30.03.2020 | 21:10
Leonard Doroftei nu mai iesise de 10 zile din casa Masurile din Canada sunt foarte dure
ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei a vorbit despre perioada pe care o petrece în autoizolare în Canada și despre măsurile dure luate de canadieni.

Leonard Doroftei nu mai ieșise de 10 zile din casă

Leonard Doroftei a plecat în Canada, acolo unde s-a stabilit cu toată familia și a mărturisit că nu mai ieșise de zece zile din casă, iar măsurile luate de canadieni sunt dure: Încep să stau să mă gândesc, nici nu știi ce să mai zici.

ADVERTISEMENT

După 10 zile a fost prima dată când am ieșit din casă pentru o pâine. Oamenii țin distanță unul față de altul, iar peste tot pe unde mergi sunt dezinfectante, măsurile din Canada sunt foarte dure”.

„Nu prea m-am adaptat în Canada!”

Leonard Doroftei a mărturisit că nu s-a adaptat încă în Canada, chiar dacă el a mai fost stabilit și în anii trecuți în „țara frunzei de arțar”. „Moșul” a recunoscut că se simte în continuare legat de România și nu exclude o eventuală revenire în viitor.

ADVERTISEMENT

„Nu prea m-am adaptat, mi-e mai greu după o perioadă lungă pe care am petrecut-o în România. În Canada vin foarte mulți oameni să facă box, nici nu mi-am imaginat să fie atât de mulți. Lucian Bute vine din când în când la sala la care sunt eu.

Nu m-am gândit să mă întorc, am toată familia aici, rămâne de văzut în viitor ce se va întâmpla. Eu muncesc din greu, oamenii încă mă recunosc aici în Canada, și site-urile de box din Montreal vorbesc de mine”, a mai spus Leonard Doroftei.

ADVERTISEMENT

„Eu mă antrenez, muncesc din greu pentru familia mea. Totul depinde de fiecare cum va trece peste o eventuală criză financiară. Eu cred că românii își doresc mereu mai mult și poate de-asta o să le fie puțin mai greu”, crede Leonard Doroftei.

  • 49 de ani a împlinit Leonard Doroftei pe 10 aprilie
Tags: