Sporturi

Leonard Doroftei reacționează după accidentul făcut de fiul său: ”Nu bea, nu fumează, nu se droghează”

16.10.2018 | 00:06
Leonard Doroftei reactioneaza dupa accidentul facut de fiul sau Nu bea nu fumeaza nu se drogheaza
ADVERTISEMENT

Fostul pugilist Leonard Doroftei a reacționat după accidentul grav făcut de fiul său Alexandru. În vârstă de 20 de ani, Alexandru Doroftei a produs un accident în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, soldat cu patru răniți.

Martorii au declarat că fiul lui Leonard Doroftei, care se afla la volanul unui bolid marca Mercedes, circula cu viteză și a intrat într-un alt autoturism, mașinile implicate fiind aruncate în alte două vehicule staționate. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT
Maşina pe care Alexandru Doroftei o conducea în momentul în care s-a produs accidentul rutier în Ploieşti
Maşina pe care Alexandru Doroftei o conducea în momentul în care s-a produs accidentul rutier în Ploieşti

Leonard Doroftei reacționează după accidentul făcut de fiul său: ”A fost un șoc”

”Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Este un băiat extrem de liniștit, care nu ne-a creat niciodată probleme. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul sau ultimul accident de acest fel care are loc în România”, a fost reacția pentru Libertatea a lui Leonard Doroftei după accidentul produs de fiul său.

”A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două”, a mai povestit fostul mare pugilist.

ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei a menționat că șoferul Loganului a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol: ”Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan. Acesta a avut nevoie de investigații medicale, a fost transportat la spital, dar viața nu-i este pusă în pericol. Când e să se întâmple ceasul rău…”.