Life

Leonard Miron a avut parte de o petrecere neobișnuită, după ce a avut mâna în ghips: “Fiecare a fost obligat să vină cu un bandaj”

Leonard Miron a avut parte de o petrecere surpriză neobișnuită, după ce a avut mâna în ghips, în urma unui accident suferit recent.
17.12.2022 | 00:25
Leonard Miron a avut parte de o petrecere neobisnuita dupa ce a avut mana in ghips Fiecare a fost obligat sa vina cu un bandaj
Leonard Miron a avut parte de o petrecere surpriză. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Leonard Miron a avut parte de o petrecere surpriză neobișnuită. Fostul prezentator a suferit recent un accident.

Leonard Miron a avut parte de o petrecere neobișnuită

Fostul prezentator de la Televiziunea Română a avut parte de o petrecere surpriză la întoarcerea în România. Leonard Miron a avut mâna în ghips până de curând, la câteva săptămâni de când a suferit un accident la un hotel.

ADVERTISEMENT

Toți invitații au venit bandajați la eveniment pentru a fi în ton cu starea de sănătate a fostului prezentator, care s-a amuzat foarte tare pe seama situației.

“Nu mai am mâna în ghips. Mi-am scos ghipsul pe 3 decembrie, când am venit în România, așa că acum sunt bine și gata de petrecere.

ADVERTISEMENT

Ați văzut pozele, mi s-a organizat o petrecere surpriză, cu prietenii noștri foarte apropiați, o petrecere la care fiecare a fost obligat să vină cu un bandaj, cu ceva leucoplast pe față și așa mai departe.

A fost haios! A fost o petrece super, dar după aia am mai făcut una de Ziua României. Noi așa o ținem, într-o petrecere tot timpul.”, a povestit Leonard Miron la Antena Stars, la spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Leonard Miron de Revelion

Leonard Miron a decis să facă Revelionul la Pitești. Inițial, vedeta ar fi vrut să invite niște prieteni la un hotel din Insulele Canare.

Planurile s-au schimbat după ce a fost la Pitești și a revăzut niște persoane dragi, care au adus în discuție planurile de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator i-a povestit și partenerului său, Miguel, despre ideea sa. Acesta a fost de acord să petreacă Revelionul în România și a anulat rezervarea la hotel, dar și biletele de avion achiziționate.

Inițial, Leonard Miron a crezut că partenerul său glumește. Din fericire, cei doi au reușit să anuleze rezervarea la hotel fără nicio penalizare.

Au pierdut doar banii pentru biletele de avion, însă acest lucru nu este important pentru ei.

“Când am venit acasă și i-am povestit lui Miguel, mi-a zis că anulăm Canarele și mergem la Pitești.

Eu am crezut că glumește și noi ne-am hotărât să le spunem prietenilor dacă le-ar surâde ideea să venim la Pitești, a fost un pic complicat, dar am rezolvat.

Am rezolvat să anulez hotelul fără nicio penalizare, am pierdut 1800 de euro la biletele de avion, dar asta nu e nicio problemă, pentru că banii nu contează.”, a adăugat fostul prezentator.

ADVERTISEMENT