News

Leonard Miron a vorbit cu ochii în lacrimi despre boală: ”Vorbele grele!”

11.04.2019 | 11:04
Leonard Miron a vorbit cu ochii in lacrimi despre boala Vorbele grele

Cunoscutul om de televiziune Leonard Miron este homosexual și și-a asumat acest lucru de ani buni. Prezentatorul TV a recunoscut că are o relaţie cu un bărbat şi spune acum că nu a încercat niciodată să-şi ascundă orientarea sexuală, char dacă a fost pus la zid de multe ori pentru acest motiv.

Leonard Miron se luptă cu prejudecățile

Leonard Miron a povestit la “XNS”, printre lacrimi, momentele grele prin care a trecut., mai ales în ultima perioadă, de când medicii i-au spus că suferă de o boală foarte gravă. Reacția oamenilor l-au durut parcă mai mult decât diagnosticul pus de medici.

“Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun”, a spus Leonard Miron.

Leonard Miron are o relatie cu un barbat de mai multi ani

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer

Leonard Miron a fost diagnosticat anul trecut cu cancer pancreatic, boală teribilă care a secerat-o și pe mama sa. Îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că a refuzat să facă chimioterapie și în momentul de față se tratează la Londra.

Îndrăgitul prezetator TV care aducea în casele românilor emoțiile concursului internațional Eurovision, ajuns acum la 50 de ani, a mărturisit că de mai bine de un an se luptă cu această boală cumplită, iar în prezent urmează un tratament revoluționar la Londra.

Leonard Miron a recunoscut că a fost nevoit să meargă la psiholog. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat” , a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.