Life

Leonard Miron, în lacrimi la TV: “A fost pedeapsa lui Dumnezeu”

07.04.2021 | 16:24
Leonard Miron in lacrimi la TV A fost pedeapsa lui Dumnezeu
Leonard Miron a făcut dezvăluiri în lacrimi, la Teo Show. Sursă foto: Fanatik/Captură TV
ADVERTISEMENT

Leonard Miron a fost invitat în emisiunea Teo Show, la Kanal D. Aici, a răspuns unor întrebări dificile, despre viața lui personală. La un moment dat, un subiect sensibil l-a făcut să plângă.

Cel mai dificil moment din viața lui a fost atunci când a aflat că suferă de cancer. Vestea cruntă a căzut ca un trăsnet pentru fostul prezentator de la TVR. Prima lui grijă a fost legată de partenerul de viață, pe care îl adoră. Vezi AICI ce ne-a povestit, în exlusivitate pentru FANATIK, despre Miguel.

ADVERTISEMENT

“Când mi-am aflat diagnosticul. (n.r. cel mai greu moment din avion) Gândul meu a fost ce o să facă Miguel fără mine”, a mărturisit Leonard Miron, la Teo Show.

A recunoscut fără rușine și care a fost cel mai jenant moment din viața lui. S-a întâmplat într-unul dintre zborurile efectuate ca steward.

ADVERTISEMENT

“Făceam demonstrația măsurilor de urgență în avion și eram cu șlițul desfăcut. Era o companie low cost”, a povestit fostul prezentator TV.

Leonard Miron, dezvăluiri în lacrimi. Ce a recunoscut la TV

După răspunsul amuzant, a venit însă un moment în acest interviu care l-a făcut să plângă pe Leonard Miron. Atunci când reporterița Teo Show l-a întrebat care a fost cel mai deranjant titlu din presa de la noi, fostul prezentator TV a izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

“Cel mai deranjant titlu a fost referitor la mama. Când am pierdut-o pe mama au scris că a fost pedeapsa lui Dumnezeu pentru că sunt homosexual. Nu a fost vorba despre convingere, cred că mama știa.

I-am spus foarte târziu, înainte să moară. Ne-am certat, am avut o dispută legată de niște vecini gay care i-au adus pizza. Ea nu a vrut să primească.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus: nu vreau pizza homosexuală. Și i-am spus: dacă eu sunt la fel? Hai să nu ne mai prefacem că tu ai crezut toată viața că toate relațiile mele au fost doar de prietenie foarte bună. Mi-a spus că nu vrea să mă mai vadă.

Mama l-a iubit foarte mult pe Miguel. Am plecat câteva zile în Anglia, nu îmi mai răspundea la telefon. Într-o zi a sunat și mi-a povestit ce făcea câinele vecinului, de parcă nu se întâmplase nimic. Era un lucru… Asta este realitatea, nu am vrut să forțez”, a mărturisit Leonard.

Cum și-a înșelat iubita cu un bărbat

Leonard Miron a recunoscut că nu a fost mereu o persoană jovială sau un coleg ușor de suportat. De asemenea, el și-a adus aminte și de momentul în care și-a înșelat iubita cu primul bărbat cu care a avut o relație serioasă.

“Cred că vorbesc foarte mult și nu știu să primesc cadouri. Poți să crezi că sunt mitocan sau că nu apreciez. Cred că poți să mă prostești foarte ușor.

Am avut nevoie de 6 ani în TVR să realizez că eu nu puteam fi cine eram fără persoanele din spate. Eram o persoană oribilă, țipam, nu respectam persoanele din jur. Sunt gelos și impulsiv.

Am avut o relație cu o colegă de grupă și eram în același timp în prima relație serioasă cu un bărbat. Nu a fost corect, dar se întâmpla în anii când articolul 200 era valabil, puteai să fii condamnat la închisoare. Partenerul meu știa, domnișoara nu știa. Mă simt și acum vinovat că a descoperit din altă parte”, a completat Leonard Miron.

ADVERTISEMENT