News

Leonard Miron și iubitul său s-au infectat cu Covid-19. Vedeta s-a testat după o croazieră în Italia

30.05.2020 | 19:33
Leonard Miron si iubitul sau sau infectat cu Covid19 Vedeta sa testat dupa o croaziera in Italia
ADVERTISEMENT

Leonard Miron a fost testat pozitiv cu Covid-19. Iubitul fostului prezentator de televiziune a fost testat pozitiv, la rândul său.

Leonard Miron și iubitul său s-au infectat cu Covid-19

Cei doi s-ar fi infectat în timpul unei croaziere care a trecut prin Italia, conform Cancan. În momentul infectării nu existau restricții de circulație, pentru că pandemia se afla la începuturile sale în Europa.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron a recunoscut faptul că a fost infectat cu Covid-19 în timpul unei discuțiipe Youtube cu Cristi Brancu.

Din fericire, Miron a fost asimptomatic, însă iubitul spaniol al vedetei a resimțit noul coronavirus ca și pe o gripă care a durat câteva zile.

ADVERTISEMENT

Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici”, a explicat Brancu pe YouTube.

După ce s-a vindecat Covid-19, Leonard Miron și-a făcut un test pentru a afla dacă a dezvoltat anticorpi. „Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusiva, el a spus că și-a făcut doua teste – cel de COVID și cel imunologic.

ADVERTISEMENT

Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat”, a adăugat Cristi Brancu.

Leonard Miron a renunțat la televiziune și s-a mutat în Marea Britanie, într-un orășel cu 300 de locuitori, alături de iubitul său spaniol.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron (născut în Galați, 11 aprilie 1969) este un fost prezentator de radio și televiziune român angajat la Televiziunea Română. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București înainte de a începe o carieră în mass-media. În ultimii ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să-și trăiască viața în liniște alături de alesul inimii.

ADVERTISEMENT