Fotbal international

Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan: “Mama imbecililor e mereu gravidă”

18.11.2018 | 10:58
Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan

Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan după meciul Italia – Portugalia 0-0. Fundaşul lui Juventus a avut parte de o primire ostilă la partida care s-a disputat pe stadionul “San Siro”. Fotbalistul de 31 de ani a fost huiduit pe durata celor 90 de minute, iar la final a avut o ieşire nervoasă la adresa suporterilor.

“Mama imbecililor e mereu gravidă. Am încrederea coechipierilor și acest lucru e suficient pentru mine”, a declarat Leonardo Bonucci la finalul meciului Italia – Portugalia 0-0, jucat în faţa a peste 70.000 de spectatori. În vară, fundaşul central a părăsit-o pe AC Milan, după un singur sezon, şi s-a întors la Juventus. După acest eveniment, internaţionalul italian nu a fost iertat de suporterii formaţiei de pe “San Siro”.

Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan. Selecţionerul Italiei l-a apărat

Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan după ce aceştia l-au fluierat şi huiduit la fiecare atingere de balon. La finalul meciului Italia – Portugalia 0-0, Roberto Mancini, selecţionerul “Squadrei Azzurra”, i-a luat apărarea fundaşului de 31 de ani. “Huiduielile pentru Leo n-ar fi trebuit să aibă loc aici. A jucat echipa națională și ar fi trebuit să fie încurajată”, a precizat antrenorul de 53 de ani.

Echipa naţională a Italiei a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Naţiunilor. Selecţionata pregătită de Roberto Mancini ocupă locul doi în Grupa a 3-a din Divizia A din UEFA Nations League şi după ce a jucat toate cele patru meciuri a strâns cinci puncte, cu două mai puţin decât Portugalia, care mai are de disputat o partidă, cu Polonia. Leonardo Bonucci a jucat 84 de meciuri pentru Italia, din 2010 şi până în prezent, reuşind să marcheze patru goluri. Alături de “Squadra Azzurra”, fundaşul lui Juventus a participat la patru turnee finala, Campionatele Mondiale din 2010 şi 2014 şi Campionatele Europene din 2012 şi 2016.

Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan la finalul meciului Italia - Portugalia 1-1
Leonardo Bonucci i-a jignit pe fanii lui AC Milan la finalul meciului Italia – Portugalia 1-1
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri