Sport

Scandal monstru în Supercupa Italiei. Leonardo Bonucci a fost la un pas de bătaie cu un oficial al Interului: „Te ucid!”. Video

S-a lăsat cu scandal în ultimele minute ale Supercupei Italiei. Scos din minți de un oficial al Interului, care sărbătorea golul victoriei, veteranul Leonardo Bonucci a sărit la bătaie
13.01.2022 | 18:20
Scandal monstru in Supercupa Italiei Leonardo Bonucci a fost la un pas de bataie cu un oficial al Interului Te ucid Video
ADVERTISEMENT

Supercupa Italiei a fost la un pas să se termine cu o bătaie în toată regula. Iritat de atitudinea secretarului general al Interului, Cristiano Mozzillo, care sărbătorea chiar în fața sa golul victoriei, Leonardo Bonucci s-a năpustit, pur și simplu, asupra lui și doar intervenția colegilor de pe bancă a făcut în așa fel încât să nu-i aplice o corecție fizică.

Legendarul Bonucci a fost la un pas de bătaie pe finalul Supercupei Italiei

Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci? Te ucid!”, i-a strigat experimentatul fundaș al lui Juventus, enervat la culme de gestul oficialului. Acesta se bucura pentru golul cu care Alexis Sanchez a adus victoria Interului în minutul 120+1, când toată lumea era convinsă că partida se va decide la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

La flash-interviul de după meci, Leonardo Bonucci a evitat să comenteze pe marginea conflictului cu secretarul general al „nerazzurrilor”. „Am luptat, dar se pare că nu a fost suficient. Felicit Interul pentru această victorie.

Noi avem un meci important sâmbătă și va trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în obiectiv. Istoria lui Juventus ne obligă să o luăm de la capăt și să învingem. Repet, peste trei zile ne așteaptă un nou meci”, a spus veteranul de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Spectacol în Supercupa Italiei. Inter a cucerit trofeul cu un gol marcat chiar în ultimul minut

Dincolo de disputa iscată pe margine, în teren am avut parte de un duel la înălțimea așteptărilor. După doar 25 de minute de joc, Weston McKennie a profitat de centrarea perfectă a lui Alvaro Morata și a deschis scorul cu o lovitură de cap, dar „Bătrâna Doamnă” avea să se vadă egalată până la pauză.

Faultat în careu de  Mattia De Sciglio, Edin Dzeko a obținut lovitura de la 11 metri, iar Lautaro Martinez a transformat fără emoții, readucând echilibrul pe tabelă. Scorul a rămas egal până în ultimul minut al ultimei reprize de prelungiri, când Alexis Sanchez a profitat de o bâlbâială în defensiva adversă și a dat lovitura de grație, aducând un nou trofeu important în vitrina campioanei en-titre a Italiei.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi: „Am meritat victoria”. Ce a spus Massimiliano Allegri

Imediat după meci, Simone Inzaghi și-a felicitat elevii pentru devotamentul arătat pe parcursul celor 120 de minute și a afirmat răspicat că nimeni nu poate pune la îndoială victoria Interului în fața eternei rivale.

Ne-am confruntat cu o echipă foarte bună, care ne-a pus foarte multe probleme, dar am văzut statisticile și cred că am meritat victoria. Nu este niciodată ușor să o învingi pe Juve.

ADVERTISEMENT

Am un palmares foarte bun împotriva lor, iar acum am câștigat primul nostru trofeu al sezonului în fața fanilor noștri, așa că nu pot decât să mă bucur. Trebuie să o ținem tot așa. Ne-am dorit foarte mult acest trofeu, pentru că Inter nu mai câștigase Supercupa din 2010”, a declarat tehnicianul „nerazzurrilor”.

În schimb, Massimiliano Allegri a pus înfrângerea pe seama ghinionului. „Băieții au făcut un joc foarte bun, dar ne-a lipsit șansa. Până la urmă, am jucat împotriva celei mai puternice echipe din Serie A și am avut cele mai multe ocazii.

Să pierzi în ultimele cinci secunde ale meciului e dureros, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor. Trebuie să uităm această seară și să ne concentrăm pe meciurile din campionat, Cupa Italiei și Liga Campionilor”, a subliniat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

ADVERTISEMENT
Tags: