Life

Leonardo DiCaprio, aproape de nerecunoscut în cel mai nou film care va apărea pe Netflix. O colegă de scenă s-a plâns de el

Leonardo DiCaprio nu mai arată așa cum îl ținea minte toată lumea! Actorul și-a lăsat barbă, are puțină burtică și poartă ochelari. Acesta e noul look din producția „Don t look up” care va apărea pe Netflix.
08.12.2021 | 11:29
Leonardo DiCaprio aproape de nerecunoscut in cel mai nou film care va aparea pe Netflix O colega de scena sa plans de el
Leonardo DiCaprio s-a transformat complet de-a lungul anilor. Actorul va apărea într-un nou film luna aceasta. Foto: Capturi Youtube/ hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio este unul dintre protagoniștii producției „Don t look up”, care va avea premiera pe Netflix chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie. Filmul va fi disponibil pe 10 decembrie 2021 într-o serie de teatre și cinematografe din Statele Unite ale Americii.

Actorul i-a lăsat pe fani cu gura căscată, căci fostul partener al lui Kate Winslet din pelicula Titanic este radical schimbat.

ADVERTISEMENT

Publicul s-a obișnuit în ultimii ani cu barba artistului, însă în filmul care va fi disponibil pe Netflix este mai mare, iar kilogramele în plus și ochelarii îl fac de nerecunoscut.

Leonardo DiCaprio, complet schimbat în filmul „Don t look up”, care va avea premiera pe 24 decembrie pe Netflix

DiCaprio nu este schimbat doar fizic, căci se pare că este greu de suportat și în calitate de coleg de platou. Jennifer Lawrence, una dintre actrițele care a participat în această producție, s-a plâns într-un interviu de vedetă.

ADVERTISEMENT

Actrița a spus în emisiunea „Late Nigh Show with Stephen Colbert” că a lucrat cu Leonardo DiCaprio a fost un iad. Vedeta spune că bărbatul a enervat-o de multe ori. A spus subtil că are un stil greu de suportat, însă în cele din urmă a reușit să treacă peste nervi.

Protagonista din „Jocurile foamei” a declarat că una dintre zilele de filmare a fost groaznică pentru ea. Ziua a fost petrecută în compania lui DiCaprio și a actorului Timothee Chalamet.

ADVERTISEMENT

În ziua cu pricina, Jennifer trebuia să filmeze o scenă în mașină, împreună cu cei doi actori. „A fost cea mai enervantă zi din viața mea. M-au înnebunit în ziua aceea”, a spus actrița, potrivit New York Post. Apoi a revenit asupra declarațiilor, spunând că toată experiența a fost cool.

Actorul a obținut Oscarul în 2016

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de la Hollywood. În afara de Titanic, acesta s-a remarcat într-o serie de producții de succes.

ADVERTISEMENT

Multă vreme i-a fost greu să se desprindă de imaginea tânărului îndrăgostit de pe vasul de croazieră care s-a scufundat. A reușit ca de-a lungul anilor să demonstreze că poate juca o serie de roluri care nu au nicio legătură cu imaginea construită în Titanic.

DiCaprio a mai jucat cu Kate Winslet în filmul „Revolutionary Road”. Pentru acesta a primit o nominalizare la Globurile de Aur în anul 2008.

În 2010, a colaborat cu Martin Scorsese pentru producția „Shutter Island”. Tot în același an a apărut în blockbuster-ul „Inception”.

După doi ani de pauză, actorul a revenit în „Hoover”, regizat de legendarul Clin Eastwood. Alte filme care au ajuns la inimile telespectatorilor au fost „Lupul de pe Wall Street” (2013) – a cincea colaborare cu Scorsese – , „The revenant” și „Once upon a time in Hollywood” (2019).

DiCaprio a obținut primul său Oscar în anul 2016, pentru rolul lui Hugh Clas din „The revenant”.

 

ADVERTISEMENT