Life

Leonardo DiCaprio, din nou singur. Actorul s-a despărțit de Camila Morrone, după 4 ani de relație

Leonardo DiCaprio este din nou singur. Actorul de la Hollywood s-a despărțit de modelul Camila Morrone, cu care avea o relație de mai bine de patru ani.
31.08.2022 | 19:14
Leonardo DiCaprio din nou singur Actorul sa despartit de Camila Morrone dupa 4 ani de relatie
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio (47 de ani) și iubita lui, Camila Morrone (25 de ani), s-au despărțit după mai bine de patru ani de relație.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit

Despărțirea celor doi a fost anunțată de publicația People. Au fost împreună mai bine de patru ani.

ADVERTISEMENT

O sursă a declarat, pentru The Sun, că povestea lor s-a încheiat recent. “Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii. Nu există resentimente între ei.”, a declarat sursa respectivă.

Actorul de la Hollywood și modelul în vârstă de 25 de ani și-au ținut relația discretă o vreme. Ulterior, cei doi au apărut împreună la Premiile Oscar din 2020.

ADVERTISEMENT

În 2019, o sursă din anturajul celor doi a declarat, pentru publicația citată, că lucrurile sunt serioase între actor și Camila Morrone. Cei doi și-au petrecut majoritatea timpului împreună în 2020, în perioada lockdown-ului din pandemie.

De-a lungul timpului, Leonardo DiCaprio a avut numeroase iubite, toate având mai puțin de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost împreună cu Gisele Bundchen timp de cinci ani, dar s-au despărțit în 2005, atunci când aceasta a împlinit 25 de ani.

Leonardo DiCaprio s-a iubit și cu modelul Bar Refaeli, dar și cu actrița Blake Lively. Starul a avut o relație și cu Mădălina Ghenea, care a durat doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor a mai fost împreună cu Erin Heatherton, Kelly Rohrbach și Nina Agdal. Toate aveau mai puțin de 25 de ani în timpul relației cu Leonardo DiCaprio.

Ce spunea Camila Morrone despre relația cu marele actor

Camila Morrone a vorbit pentru prima oară despre relația cu celebrul actor din “Titanic” la finalul anului 2019.

Modelul a vorbit despre diferența de vârstă de 22 de ani dintre ea și actor, spunând că acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ea.

“Sunt atâtea relații la Hollywood – și în istoria omenirii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă între ei. Cred că oricine ar trebui să poată avea o relație cu cine vrea să aibă o relație.”, spunea tânăra în decembrie 2019 pentru publicația Los Angeles Times.

În același timp, Camila Morrone a fost deranjată de faptul că este asociată cu starul de la Hollywood și consideră că oricine ar trebui să aibă propria identitate.

“Cred că ar trebuie să fie mereu o identitate în afara persoanei cu care ai o relație … Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că o să treacă și o să fie mai puțin important.”, a mai spus ea la momentul respectiv.

Camila Morrone a debutat ca actriță în filmul “Bukouwski” din 2014, al lui James Franco. Următorul său rol va fi în serialul TV “Daisy Jones & The Six”, adaptat după romanul lui Tayloe Jenkins Reid.

ADVERTISEMENT