Cele mai citite

Leonardo DiCaprio, implicat într-un scandal de fraudă

Producătorii filmului „The Wolf of Wall Street” vor plăti guvernului american suma de 60 de milioane de dolari, fiind acuzaţi că s-au folosit fraudulos de bani provenind dintr-un fond de stat din Malaysia.
07.03.2018 | 20:13
Leonardo DiCaprio, implicat într-un scandal de fraudă

Compania de producţie de film Red Granite Pictures, co-fondată de fiul vitreg al premierului din Malaysia, anunţase deja că a ajuns la o înţelegere financiară cu guvernul american, însă nu făcuse publică suma, potrivit Reuters.

Potrivit documentelor depuse la o instanţă din California, compania a ajuns la o înţelegere financiară cu guvernul american şi în privinţa altor două filme, „Daddy’s Home” şi „Dumb and Dumber To”.

Studioul Paramount Pictures, care a păstrat profiturile generate de filmul „Daddy’s Home” pe timpul procesului, va returna fondurile guvernului american. Procesul a fost parte dintr-o acţiune judiciară mai mare iniţiată de SUA, în vederea confiscării unor bunuri în valoare totală de aproximativ 1,7 miliarde de dolari care ar fi fost cumpărate fraudulos cu fonduri provenind de la 1MDB.

Printre aceste bunuri se numără şi un tablou de Pablo Picasso, în valoare de 3,2 milioane de dolari, care ar fi fost cumpărat la fel şi făcut cadou actorului Leonardo DiCaprio, starul filmului „The Wolf of Wall Street.

DiCaprio a returnat deja acest tablou autorităţilor americane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri