Life

Leonardo Dicaprio a folosit o poză din România pentru a descrie drama refugiaților din Ucraina: ”Au pierdut totul”

Leonardo Dicaprio este alături de refugiații din Ucraina, care au fugit din calea războiului. Celebrul actor a postat o imagine din România pentru a descrie drama prin care trec aceștia.
20.03.2022 | 11:13
Leonardo Dicaprio a folosit o poza din Romania pentru a descrie drama refugiatilor din Ucraina Au pierdut totul
ADVERTISEMENT

Starul internațional a postat mai multe imagini cu refugiații din Ucraina, printre cele utilizate fiind una cu un voluntar de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (ISU), care apare alături de o familie.

Leonardo Dicaprio, de partea refugiaților din Ucraina. A postat o imagine din România

Leonardo Dicaprio a folosit o poză realizată în România pentru a descrie drama refugiaților din Ucraina. În fotografia din social media este o mamă cu doi copii mici, care este ajutată de un voluntar ce îi cară bagajele.

ADVERTISEMENT

Vedeta a lăsat și un mesaj emoționant prin care vorbește despre organizațiile umanitare care și-au oferit tot sprijinul perioada aceasta. Actorul este mândru de ajutorul oferit de acestea pentru a fi alături de oamenii nevinovați.

„Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum SavetheChildren, Careorg , Rescueorg și Refugees sunt la fața locului.

ADVERTISEMENT

Ele își dedică personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, este mesajul transmis de Leonardo Dicaprio pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Leonardo Dicaprio, de partea refugiaților din Ucraina

Vedeta de origine americană susține eforturile militare și cele umanitare din interiorul Ucrainei. Fanii actorului, care a câștigat premiul Oscar, au fost extrem de emoţionaţi și au lăsat numeroase comentarii în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„Îţi mulţumesc că îţi foloseşti platforma pentru a ajuta oamenii din Ucraina”, „Mulțumim frumos pentru suportul acordat”, sunt doar două dintre postările din mediul virtual.

Mai mult decât atât, celebrul actor se numără printre personalitățile care au donat sume uriașe de când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina, în dimineața zilei de 24 februarie 2022. Starul a donat suma de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio este celebru pentru eforturile sale umanitare şi de mediu. În anul 1998 a înfiinţat Fundaţia Leonardo DiCaprio care sprijină peste 35 de proiecte de conservare din întreaga lume însărcinate cu protejarea ecosistemelor şi speciilor fragile.

ADVERTISEMENT