Leonardo, discurs furibund după Juventus – AC Milan 2-1! Acuză arbitrajul şi a anunţat ce se întâmplă cu Gattuso

Razvan Nicolae   
în AC Milan
06/04/2019, 22:27
Leonardo, discurs furibund după Juventus – AC Milan 2-1! Acuză arbitrajul şi a anunţat ce se întâmplă cu Gattuso GALERIE FOTO
Leonardo, discurs furibund după Juventus - AC Milan 2-1

Leonardo a avut un discurs furibund la finalul meciului Juventus – AC Milan 2-1. “Bătrâna Doamnă” a obţinut o nouă victorie în campionat şi poate câştiga titlu duminică, în cazul în care Napoli va fi învinsă de Genoa.

Leonardo, discurs furibund după Juventus – AC Milan 2-1: “Comportamentul arbitrului a fost neadecvat”

Leonardo a acuzat arbitrajul la finalul meciului Juventus – AC Milan 2-1 şi i-a lăudat pe jucătorii antrenaţi de Gennaro Gattuso, despre care a spus că au avut o prestaţie foarte bună. Oficialul milanezilor a susţinut că echipa a pierdut din cauza erorilor făcute de arbitri.

“Ne pare rău că am pierdut, mai ales că echipa a jucat foarte bine. Am jucat bine, dar plecăm cu zero puncte din cauza greşelilor arbitrilor. Meciul a avut suferit. Comportamentul arbitrului a fost neadecvat şi din acest motiv au fost unele reacţii. Nu am înţeles de ce a trebuit să primească galben Calhanoglu”, a declarat Leonardo la finalul meciului Juventus – AC Milan 2-1.

Leonardo, discurs furibund după Juventus - AC Milan 2-1
Leonardo, discurs furibund după Juventus – AC Milan 2-1

Gennaro Gattuso are postul asigurat

Leonardo a vorbit şi despre situaţia lui Gennaro Gattuso. Oficialul lui AC Milan a precizat că antrenorul echipei nu are motive să se teamă că va fi demis. În plus, fostul internaţional brazilian a mai spus că niciun alt tehnician nu a fost contactat până acum.

“Nu cred că un manager ar trebui să vorbească prea mult. Eu şi Rino (n.r. Gennaro Gattuso) ne cunoaştem de mai bine de 20 de ani. El ştie totul, mai ales ce credem noi. Nu ne-am gândit niciodată să-l înlocuim. Nu am contactat niciun antrenor. Dialogul este mereu clar cu el”, a mai precizat Leonardo. După 31 de etape, AC Milan ocupă locul 4, ultimul care permite calificarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor. Milanezii au adunat 52 de puncte, cu unul mai mult decât Atalanta, care are un meci mai puţin disputat.

Închide ×