Fotbal international

L`Equipe a găsit jucătorul de la Rennes care poate rezolva meciul cu CFR Cluj: „Adrien Hunou e ca Inzaghi”

07.11.2019 | 11:46
LEquipe a gasit jucatorul de la Rennes care poate rezolva meciul cu CFR Cluj Adrien Hunou e ca Inzaghi
ADVERTISEMENT

Jurnaliştii de la L`Equipe au scris despre partida dintre CFR Cluj și Rennes, scoțându-l în evidență pe Adrien Hunou, mijlocașul ofensiv al echipei antrenate de Julien Stephan, pe care l-au comparat cu „Pippo” Inzaghi. Francezii consideră că doar el poate face diferența la Cluj, acolo unde multe echipe s-au încurcat de-a lungul timpului.

Jucătorul lui Rennes evidențiat de L`Equipe pentru meciul cu CFR Cluj

Adrien Hunou este fotbalistul pe care jurnaliștii de la L`Equipe au scris că poate face diferența în meciul cu CFR Cluj, dar au remarcat și faptul că pe terenul campioanei României este foarte greu să câștigi puncte. „Adrien Hunou este aproape ca Inzaghi. El poate debloca meciul de la Cluj”, au scris jurnaliștii francezi despre unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Rennes.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Dan Petrescu s-a supărat pe jucătorii săi la finalul partidei câștigate de pe terenul lui Rennes, CFR Cluj a făcut un pas important pentru calificarea în primăvara europeană și este pe locul 2 la doar un punct distanță de Celtic, liderii grupei și la 3 puncte distanță de Lazio, echipă pe care a învins-o cu 2-1 la Cluj.

  • 25 de ani a împlinit Adrien Hunou pe 19 ianuarie

Hunou este coordonatorul jocului lui Rennes

În afară de golurile pe care le marchează, Adrien Hunou și-a luat rolul de coordonator al jocului foarte în serios, iar cu el titular Rennes a câștigat finala Cupei Franței cu PSG din sezonul trecut la loviturile de departajare. În actualul sezon, Hunou a marcat 3 goluri în Ligue 1 și a dat o pasă decisivă dintr-un total de 8 meciuri și mai are un gol înscris în Cupa Ligii Franței. Până acum nu a reușit să marcheze în Europa League, deși a jucat în două partide.

ADVERTISEMENT

Rennes are un singur punct în grupă, după ce au remizat pe teren propriu cu Celtic, 1-1, partidă în care toate golurile s-au marcat din penalty. În cazul în care CFR Cluj va câștiga și meciul de pe teren propriu cu Rennes, echipa lui Julien Stephan va rămâne cu un singur punct după 4 etape, iar șansele lor de claificare vor tinde către 0.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Adrien Hunou, conform transfermarkt.com