News

LEROY MERLIN dezvoltă gama uneltelor profesionale cu 4 branduri de top

20.05.2019 | 13:40
LEROY MERLIN dezvolta gama uneltelor profesionale cu 4 branduri de top

Vara aduce noutați din partea retailerului de bricolaj LEROY MERLIN care își extinde portofoliul de produse cu 2 branduri noi de unelte profesionale – Stanley Fatmax si DeWALT și cu un număr mare de produse noi din gamele Dexter Power – marcă proprie LEROY MERLIN și Metabo.

Sub umbrela acestor branduri se regăsesc zeci de produse cu un raport competitiv calitate-preț, destinate profesioniștilor.

Dexter, marcă proprie a brandului LEROY MERLIN, s-a bucurat de un real succes în rândul cumpărătorilor, ceea ce a condus la exinderea gamei profesionale Dexter Power cu ciocane rotopercutoare și mașini de găurit cu acumulator de 18 V (volți), potrivite pentru o utilizare intensivă.

Tehnologia nouă BRUSHLESS (fără perii colectoare) dezvoltată pentru mașinile de înșurubat DeWALT și Stanley Fatmax are un rol important în eficientizarea activității utilizatorilor profesioniști. Un motor standard conține perii de carbon care, prin rotire în timpul utilizării, generează căldură. Motorul fără perii – Brushless – reduce energia pierdută prin căldură, ceea ce conduce la câștigarea unui procent mai mare de energie pentru acumulator, unealta putând fi utilizată timp de 2-3 zile fără a mai fi necesară încărcarea acumulatorului.

Uneltele Metabo și Stanley Fatmax se remarcă prin caracteristici precum: tehnologii care optimizează energia utilizată de baterie și eficientizează încărcarea (pentru o durată de viață mai mare a acumulatorului), protecția împotriva repornirii involuntrare a uneltelor, precizie și, nu în ultimul rând, ușurință și rapiditate în schimbarea accesoriilor.

LEROY MERLIN  suține utilizatorii uneltelor profesionale prin oferirea unei garanții de 3 ani pentru uneltele și sculele DeWALT, Metabo, Stanley Fatmax și cu prețuri accesibile pentru gama Dexter Power.

Alege ca un cunoscător la un preț câștigător!

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii de stilul: “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.