Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leșini de râs! Dan Șucu îl aduce pe „Celentano” la Rapid. Cea mai tare poreclă pentru Neil Lennon, noul antrenor din Giulești

Neil Lennon se pregătește să o preia pe Rapid în calitate de antrenor principal și deja stârnește amuzament. Nord-irlandezul a fost comparat cu un personaj din „Las Fierbinți”
18.05.2024 | 21:41
Lesini de ras Dan Sucu il aduce pe Celentano la Rapid Cea mai tare porecla pentru Neil Lennon noul antrenor din Giulesti
Leșini de râs! Dan Șucu îl aduce pe „Celentano” la Rapid. Cea mai tare poreclă pentru Neil Lennon, noul antrenor din Giulești. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neil Lennon (52 de ani) este așteptat la București să semneze cu Rapid. Până atunci, tehnicianul nord-irlandez e subiect de glume. Vivi Răchită s-a prăpădit de râs când a văzut imaginile cu Lennon beat.

Ce poreclă a primit Neil Lennon înainte să semneze cu Rapid! Când e așteptat antrenorul să sosească în România

„Seamănă cu Celentano. Uite cum Rapid îl pune pe Celentano antrenor. Era cu Firicel, hai să mergem la Bobiţă. Eu nu pot să-l înţeleg pe domnul Şucu.

ADVERTISEMENT

Îţi dai seama că acel filmuleţ va rămâne, acea etichetă i s-a pus lui Neil Lennon. Nu poţi să fi persoană publică şi să te prezinţi aşa. Domnul Şucu vrea să contruiască ceva … altfel”, a declarat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA la Prima Sport 1.

Lennon nu e deloc un antrenor ieftin, astfel că Dan Șucu va sparge banca pentru a îl plăti pe managerul britanic. Presa din Scoția a scris că noul tehnician al giuleștenilor va primi un salariu anual de 1.000.000 de lire sterline, aproximativ 1.700.000 de euro. Lennon va fi așadar cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul emisiunii, Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate când va ajunge Neil Lennon în România. Din informațiile FANATIK, antrenorul britanic va sosi în România luni, 20 mai, urmând ca marți, 21 mai, să își pună semnătura pe contractul cu Rapid.

Numirea lui Lennon în Giulești, contestată vehement

Sunt mulți sceptici cu privire la numirea lui Neil Lennon în calitate de antrenor principal la Rapid. Unul dintre aceștia este Dumitru Dragomir, care l-ar fi văzut mai degrabă pe Marius Șumudică antrenând la formația de sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

„Am o impresie atât de bună despre Dan Șucu, dar nu știu cine-l influențează în felul acesta. Numai un singur antrenor se potrivește pentru Rapid, dacă mai dă de alt necaz îl aleargă pe calea ferată pe Șucu și îi jignește familia în toate felurile.

Șucu este un tip finuț, mai spune câte o snoabă din când în când, dar nu jignește. Băi, fratele meu, eu aruncam pisica în curtea lui Șumudică. Pe cine ați vrut voi?

ADVERTISEMENT

Luați-l, nu are rezultate și afară, mă lăsați în pace și de acum înainte conduc numai eu”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max profețiile lui Mitică”. Neil Lennon n-a mai antrenat din 2022, când a pregătit-o pe Omonia Nicosia, formație cu care a cucerit Cupa Ciprului.

ADVERTISEMENT