Sport

Leul s-a depreciat, noi ne punem pe încasat! Facem 100.000 de euro în două zile, cu un bilet-eveniment!

Oferta bogată din weekend ne-a ajutat să alcătuim un bilet-bombă, cu care sperăm să dăm lovitura. Am selectat 22 de evenimente pentru un câștig fabulos!
11.03.2022 | 12:39
Leul sa depreciat noi ne punem pe incasat Facem 100000 de euro in doua zile cu un bileteveniment
Meciuri interesante, multe favorite certe și un bilet-eveniment cu un câștig fabulos
ADVERTISEMENT

După ce la mijlocul săptămânii meciurile din Champions League nu au adus mari bucurii pariorilor, (vezi Manchester City – Sporting 0-0 sau Liverpool – Inter 0-1) ne concentrăm pe duelurile de la sfârșit de săptămână. Se joacă la foc automat în toate campionatele, iar oferta este destul de bogată pentru a putea alcătui un bilet de…bani mulți.

Am selectat 22 de evenimente (doar meciuri de sâmbătă și duminică), am făcut o cotă de 6.785 și am plasat deja biletul cu o miză modică, 37 de lei. Merită să încerci și tu biletul și merită să iei în calcul și oferta specială de la SUPERBET din această lună. 

ADVERTISEMENT

Liverpool are doar varianta victoriei la Brighton

Sâmbătă la prânz debutăm în forță, cu trei meciuri. Liverpool îi suflă în ceafă liderului Manchester City și este obligată să vină cu trei puncte din deplasarea la Brighton. În Championship vor fi minim două goluri în duelul dintre codașa Barnsley și liderul autoritar Fulham.

Grupăm și două meciuri din ligile inferioare germane. Hamburg are o misiune facilă cu modesta Aue, iar gazdele pot înscrie lejer minim două goluri pe teren propriu, la fel cum estimăm să se întâmple și la Kaiserslautern vs lanterna Havelse.

ADVERTISEMENT

Nu putem trece peste meciurile bune din top 5 campionate. Sassuolo trece printr-o formă foarte bună, iar echipa lui Vlad Chiricheș are prestații solide în deplasare. Estimăm că oaspeții nu vor pierde în fața ultimei clasate în Serie A, Salernitana, într-un meci de minim două goluri marcate.

Un combo de succes, pe care l-am încercat de multe ori la meciurile liderului din Bundesliga, îl vom bifa și acum la Hoffenheim – Bayern.

ADVERTISEMENT

Trecem la meciurile de seară și ne bazăm pe forma foarte bună a liderului autoritar din Turcia, Trabzonspor. La fel ca și Liverpool la Brighton, Juventus nu are decât varianta victoriei în fața Sampdoriei, o grupare în mare suferință la ora actuală.

Dublele de succes din Elveția și Cehia!

Elveția nu poate lipsi de pe bilet cu două meciuri, din primele două ligi. Liderul Zurich va avea cu siguranță o nouă prestație solidă pe teren propriu cu St Gallen, la fel ca și Vaduz împotriva lanternei ligii secunde din Țara Cantoanelor, Kriens.

ADVERTISEMENT

În Cehia e luptă mare la titlu, iar cele două concurente, aflate la egalitate de puncte, nu-și permit pași greșiți. Plzen va face scor probabil acasă cu Teplice, iar duminică, Slavia nu are voie să se încurce în deplasare la Liberec.

Închidem ziua de sâmbătă cu trei meciuri de siguranță. Chiar dacă trece printr-un sezon slab, Gladbach poate marca lejer două goluri cu Hertha, o formație care are șanse mari să retrogradeze în acest sezon.

După victoria uriașă de la Napoli, Milan e obligată să bată pe Empoli, iar Brugge are o serie impresionantă de victorii în Belgia și nu are cum să se încurce în deplasarea de la Oostende.

Favoritele nu-și pot permite pași greșiti. Soliștii de neratat pe bilet!

Duminică profităm de duelurile dezechilibrate din Bundesliga, cu Leverkusen, Dortmund, și Leipzig în poziție de mari favorite. Genk și Salzburg sunt, de asemenea, de neratat, pe bilet la fel ca și Atalanta, acasă cu modesta Genoa, și Barcelona, favorită certă pe Camp Nou cu Osasuna.

Așadar, din 22 de evenimente am făcut o cotă fabuloasă, pe care am plasat-o deja, cu o miză de 37 de lei. O poți juca și tu, sau te poți inspira din selecțiile noastre, pentru a-ți crea propriul bilet. Nu uita nici de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Biletul de 100.000 de euro

Biletul de 100.000 de euro

 

ADVERTISEMENT