Fotbal intern

„Leul” Universității Craiova, dat dispărut de pe tricoul lui Marius Constantin! A evoluat fără siglă

18.01.2021 | 23:31
Leul Universitatii Craiova dat disparut de pe tricoul lui Marius Constantin A evoluat fara sigla
ADVERTISEMENT

„Leul” Universității Craiova a fost dat dispărut de pe tricoul lui Marius Constantin. Tricoul pe care l-a purtat fundașul nu a avut sigla imprimată pe tricou în meciul cu Astra Giurgiu. 

Oltenii nu reușesc să mai câștige în Liga 1. La Giurgiu, Craiova lui Papură a remizat din nou și a ajuns la trei egaluri consecutive și la patru fără victorie.

ADVERTISEMENT

La final, chiar veteranul Marius Constantin recunoștea faptul că jucătorii sunt plătiți să joace, însă nu așa cum o fac de câteva partide încoace.

„Leul” Universității Craiova a fost dat dispărut de pe tricoul lui Marius Constantin. Fundașul a evoluat fără siglă

Jocul Universității Craiova continuă să arate rău, asta deși Corneliu Papură anunță mai mereu că echipa își creează ocazii. Totuși, fotbalul se joacă pe goluri, iar adevărul este că oltenii au doar un gol marcat în patru meciuri. Tehnicianul „juveților” spune că și lipsa sa de pe banca reprezintă un factor care duce la o scădere de randament.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în clasament
  • 34 de puncte a acumulat Știința

„Cred că este greu să nu fiu pe bancă, poate ar simți altfel jucătorii. Poate m-ar simți mai aproape. Am dominat în totalitate jocul. Echipa adversă s-a rezumat la ce mă așteptam, adică să aștepte să iasă pe contraatac. Într-adevăr puteam să câștigăm, dar sunt două meciuri în care nu am pierdut și trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Viitorul. La fiecare joc e o presiune, așa că nu văd ceva deosebit, trebuie să câștigăm. Întrebați pe cei care scriu că voi fi înlocuit. Eu îmi văd de treaba mea, încerc să fac bine ceea ce fac,” a declarat Papură la finalul meciului Astra – Craiova 1-1.

Marius Constantin siglă
Marius Constantin a jucat fără siglă pe piept
sursă: captură Digisport

În timpul jocului s-a putut observa și un detaliu inedit. Tricoul de joc al lui Marius Constantin a arătat diferit și asta pentru că a lipsit stema cu leul. Suporterii olteni s-au amuzant pe acest subiect: „S-a speriat leul de Costică Budescu”, sau a fugit și leul de jocul fabulos impus de Papură”. Reamintim că Universitatea Craiova și-a schimbat sponsorul tehnic în această vară.

ADVERTISEMENT

Craiova stă pe un butoi cu pulbere: „Trebuie să facem ceva”

Jucătorii lui Corneliu Papură conștientizează că au nevoie să-și revină pentru a mai spera la titlu. Cu un astfel de joc, oltenii nu au nicio șansă: „Nu e rezultatul la care ne așteptam. Am controlat jocul chiar și pe acest teren dificil care era parțial înghețat.

Suntem nemulțumiți de rezultat, nu ne pică bine, trebuie să facem ceva ca să câștigăm următoarele meciuri și să nu mai pierdem puncte. Nu sunt în măsură să vorbesc despre coechipierii mei. Nu sunt rezultatele pe care le dorim, jocul a fost mai bun, dar dacă nu am câștigat e în zadar.”

ADVERTISEMENT

Meciul cu Viitorul e crucial pentru noi. Eu habar n-am de o venire a lui Laurențiu Reghecampf, noi suntem plătiți să jucăm… nu ca azi, ci să jucăm mai bine, dar atât”, a declarat Marius Constantin la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 1,72 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT