Carousel hot news

“Kostovski e al nostru! Românii nu pot face nimic”

Jovan Kostovski a creat scandalalul perioadei de mercato de vară în Liga 1, după ce Ionuţ Negoiţă i-a achitat lui Vardar Skopje suma de transfer a acestuia, dar jucătorul macedonean a ales să...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 29.08.2013 | 17:25

Jovan Kostovski a creat scandalalul perioadei de mercato de vară în Liga 1, după ce Ionuţ Negoiţă i-a achitat lui Vardar Skopje suma de transfer a acestuia, dar jucătorul macedonean a ales să se transfere în prima ligă belgiană, la OH Leuven. Pe lîngă faptul că au virat banii în contul campioanei Macedoniei, conducătorii “cîinilor” s-au trezit şi într-o postură ridicolă. Astfel, atacantul a semnat cu Leuven, însă nu înainte de a parafa o înţelegere pe trei sezoane şi cu Dinamo! După ce oficialii dinamovişti au ameninţat cu procese pe cale sportivă, atît clubul care l-a deţinut pe Kostovski, Vardar Skopje, cît şi pe fotbalist, FANATIK a vorbit cu oficialii lui Leuven despre transferul macedoneanului.

Director sportiv al belgienilor, Luc Denteneer, dezvăluie că transferul vîrfului de 26 de ani s-a făcut în termeni corecţi şi aprobaţi de Vardar Skopje. “Nu ne priveşte pe noi ce spun cei de la Dinamo şi nici ce au de gînd să facă. Noi am plătit suma cerută de cei de la Vardar”, a declarat oficialul grupării flamande. Acesta a continuat cu dezvăluirile, iar din spusele oficialului belgian situaţia lui Kostovski este clarificată din momentul în care acesta a semnat un contract valabil trei sezoane cu Leuven. “Kostovski nu mai pleacă nicăieri! A semnat un contract cu noi pe care şi-l va onora”, a concluzionat Luc Denteneer.

Nici Anghelache nu crede în procese!

Chiar dacă Ionuţ Negoiţă s-a arătat dispus să parcurgă toate căile din instanţă pentru a răzbuna modul prin care clubul Vardar Skopje a negociat cu oficialii din “Groapă”, preşedintele Constantin Anghelache crede că într-un final lucrurile se vor clarifica fără a se parcurge această cale lungă şi anevoioasă. “Noi am trimis banii ceruţi de macedoneni, prin urmare în momentul de faţă deţinem drepturile fotbalistului, iar dacă Leuven vrea să-l transfere mai departe nu va putea să o facă fără acordul nostru. Totuşi, nu cred că lucrurile se vor rezolva prin instanţă sau prin asemenea modalităţi. Părţile vor ajunge la o înţelegere, iar noi o să ne primim banii”, a declarat preşedintele dinamovist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!