Fotbal international

Leverkusen-Bayern Munchen 3-1. Repriză de coșmar pentru bavarezi, care rămân la 7 puncte în urma lui Dortmund

02.02.2019 | 18:19
LeverkusenBayern Munchen 31 Repriza de cosmar pentru bavarezi care raman la 7 puncte in urma lui Dortmund

Chiar dacă a condus la pauză prin golul marcat de Goretzka în minutul 41, Bayer Leverkusen a sfârșit partida învinsă, Leverkusen revenind spectaculos după pauză, când a marcat de trei ori.

Bavarezii rămân pe locul 2 în clasament, dar Dortmund are acum un avans de șapte puncte, după ce a remizat pe terenul lui Frankfurt, scor 1-1. În următoarea rundă, Bayern joacă pe teren propriu cu Schalke.

Min. 89 – GOOOOOOOL LEVERKUSEN! Înscrie și Alario  VIDEO AICI

Min. 63 – GOOOOOOOL LEVERKUSEN! Volland marchează și întoarce scorul  VIDEO AICI

Min. 53 – GOOOOOOL LEVERKUSEN! Bailey înscrie superb din lovitură liberă VIDEO AICI

Min. 41 – GOOOOOOOL BAYERN! Goretzka deschide scorul  VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipe de start

Echipe de start Leverkusen - Bayern
Echipe de start Leverkusen – Bayern

Meciul Bayer Leverkusen – Bayern Munchen are loc sâmbătă, 2 februarie, cu începere de la ora 16:30 în cadrul etapei cu numărul 20 din Bundesliga. Bayern Munchen a pornit de cinci etape, perioadă în care a obținut numai victorii, o furibundă cursă de urmărire a liderului Borussia Dortmund, dar o deplasare pe terenul “aspirinelor” din Leverkusen nu a fost niciodată asemeni unei plimbări în parc. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul Bundesligii lideri sunt galben-negrii din Dortmund, cu 48 de puncte, iar Bayern Munchen îi secondează la 6 lungimi în urmă. Leverkusen nu are un campionat prea bun, ocupând doar locul 9, cu 27 de puncte, mult sub pretențiile și posibilitățile echipei. Bayern însă și-a găsit, în fine, cadența potrivită și amenință tot mai serios locul 1 al Borussiei, după ce aceasta a avut la un moment dat și nouă puncte avans.

Leverkusen – Bayern Munchen Live Stream Oline pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Bayer Leverkusen – Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 2 februarie, de la ora 16:30, pe stadionul BayArena și contează pentru etapa a 20-a din Bundesliga. Meciul va putea fi vizionat pe micile ecrane, atât pe Digi Sport, cât și pe programul Telekom Sport. O altă variantă pentru a fi la curent cu desfășurarea jocului este să intrați pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări confruntarea în format LIVE VIDEO.

Casele de pariuri merg decis pe victoria bavarezilor

Bayern are trei absențe pentru meciul de la Leverkusen. Închizătorul francez Tolisso și cei doi veterani din atac, Ribery și Robben, însă pentru toți există soluții de înlocuire corespunzătoare. Ultimele două vizite ale bavarezilor au însemnat succese, 6-2 în sezonul trecut, 3-1 cu două ediții mai înainte, dar în 2015 s-au impus gazdele cu 2-0 și apoi au urmat două egaluri albe. Casele de pariuri merg pe mâna oaspeților, cărora le acordă cota de 1,65 pentru victorie, în timp ce un succes Leverkusen are cotă de 5,60. Și egalul este bun, cu o cotă de 3,70.

Leverkusen - Bayern Munchen. Olandezul Robben (în roșu) e unul dntre cei trei absenți de la Bayern
Leverkusen – Bayern Munchen. Olandezul Robben (în roșu) e unul dntre cei trei absenți de la Bayern