Vânăm surprizele! Cât vei câştiga în weekend?

Bundesliga se reia în 2018 cu liderul Bayern în vizită la "Aspirine".
12.01.2018 | 11:21
Vanam surprizele Cat vei castiga in weekend
Bundesliga se reia în 2018 cu liderul Bayern în vizită la “Aspirine”. O deplasare foarte-foarte grea pentru bavarezi care deşi domină autoritar fotbalul german, nu au reuşit să câştige pe Bay Arena în ultimele 4 deplasări! Mai mult, ultimele 2 meciuri directe cu Bayer gazdă s-au încheiat 0-0, un scor exact pentru care la Superbet.ro ai cotă 18/1! Nebunie totală, nu?! Numai patru meciuri 3+ în ultimele zece confruntări directe. Deci o partidă în care poţi profita de cota 2.45 pentru 0-2 (maxim 2 goluri  Bayer în meci). Da, Leverkusen e un oraş în care Bayern nu e invincibilă. Ce spui de PSF1 (Leverkusen în avantaj la pauză sau câştigătoare). La Superbet.ro ai cotă 3.14 pentru acest pariu!
 
Supercâştig dacă Bayern nu învinge la Leverkusen! 
https://www.superbet.ro/match/1190723/leverkusen–bayern-m
 
Echipa care a şocat Parisul, Strasbourg primeşte vizita lui Guingamp. Gazdele sunt singura echipă care a învins în actuala stagiune liderul detaşat, PSG. Aflate în zona de mijloc a clasamentului, e posibil ca adversarele din acest meci să ia foarte serios în considerare şi remiza. Pentru că nimeni nu vrea să înceapă returul cu un eşec. Superbet.ro îţi dă 3.15 pentru X. Însă pentru a-ţi creşte adrenalina şi câştigurile, merită să încerci un X/X pentru care ai 5.15 cotă!
 
Câştigă în Franţa!
https://www.superbet.ro/match/1167587/strasbourg–guingamp
 
Sâmbătă, Florin Andone revine pe teren propriu după ce a adus un punct mare echipei sale în remiza de pe El Madrigal. În mare nevoie de puncte, Deportivo e obligată să câştige în faţa Valenciei, echipă care în acest sezon a revenit în elita din clasament şi ocupă locul 3. De trei ori 1-1 în ultimele trei dueluri directe. Acest scor îţi înmulţeşte de aproape 7 ori câştigul! Jucând la Superbet.ro ai o cotă 6.72. Dar, tot la Superbet.ro ai o cotă excepţională pentru pariul care e favorit să se afle pe biletele tale: 2. Pentru victoria Valenciei, ai 2.35! Asta vei juca?
 
Cote mărite pentru Deportivo – Valencia! 
https://www.superbet.ro/match/1363936/depla-coruna–valencia
Dar intră pe Superbet.ro şi în ziua meciului pentru a vedea pariurile speciale la cote mărite. Vei putea profita de oferta pentru Andone-Marcator, sau Andone-marcator şi Depor câştigătoare. 
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale
Duminică, în ziua marelui derby Liverpool – Man City, meci între cele mai ofensive echipe din Anglia (merită să încerci un 4+ la Superbet.ro care îţi oferă cotă 2.40), trebuie să iei pe bilete şi Nantes – PSG. Tătăruşanu şi echipa lui au primit numai 5 goluri în cele 9 partide jucate în acest sezon (6 victorii, 1 egal şi 2 înfrângeri). Dar vizitatorii nu sunt doar liderii la zi, ci sunt o formaţie cu o medie de peste 3 goluri pe meci. Aproape un sfert dintre golurile încasate de Nantes în acest sezon (18 până acum) au fost marcate de PSG. Un meci în care merită să încerci un 2/2&4+ (oaspeţii în avantaj la pauză, învingători la final şi minim 4 goluri marcate în meci). Superbet.ro îţi dă 3.88 cotă pentru acest pariu.  
 
Câştigă la Superbet.ro în cele mai tari meciuri de duminică:
https://www.superbet.ro/match/1364073/liverpool–manchester-city
https://www.superbet.ro/match/1167586/nantes–psg
Şi mai avem un pont. Dacă nu ai cont pe Superbet.ro, deschide-ţi azi. Depune şi pariază. Primeşti înapoi 50% din valoarea primului pariu dacă nu ies cum ai jucat!