Spaniolii anunţă mutarea verii! Lewandowski, aproape de Real Madrid

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 09:55
Spaniolii anunţă mutarea verii! Lewandowski, aproape de Real Madrid

Robert Lewandowski este una dintre ţintele lui Florentino Perez pentru perioada de transferuri din vară. Internaţionalul polonez a mai fost dorit în trecut de preşedintele madrilenilor, însă discuţiile nu s-au concretizat într-o mutare.

2018 poate fi anul în care Lewandowski va ajunge să îmbrace tricoul celor de la Real Madrid. Conform jurnaliştilor de la Marca, impresarul atacantului de 29 de ani s-ar afla în discuţii cu preşedintele campioanei Europei.

Lewandowski putea ajunge la Real Madrid în 2014

Internaţionalul polonez vrea să semneze un ultim contract important în carieră, iar Real Madrid pare să fie locul ideal pentru atacantul care a marcat 135 de goluri în 177 de meciuri pentru Bayern Munchen. Contractul cu formaţia bavareză se încheie în vara anului 2021, însă “Lewa” este decis să părăsească echipa în vară.

Primul contact între Robert Lewandowski şi Real Madrid a avut loc în 2014, înainte ca fotbalistul să ajungă din postura de jucător liber de contract la Bayern Munchen. Discuţiile nu s-au concretizat, la fel cum s-a întâmplat şi în 2016, când au existat alte negocieri.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.