Trei mega oferte pentru Lewandowski! Cine vine în locul lui la Bayern

Atacantul polonez Robert Lewandowski este unul dintre cei mai curtaţi atacanţi în acest moment, iar şansele ca el să părăsească Bayern Munchen în această iarnă sunt foarte mari.
09.11.2017 | 11:21
Trei mega oferte pentru Lewandowski Cine vine in locul lui la Bayern

Internaţionalul polonez în vârstă de 29 de ani nu îşi mai doreşte să rămână la campioana Germaniei, fiind nemulţumit de campania de transferuri şi şi-a pus impresarii să forţeze un transfer în pauza competiţională de iarnă.

Conform publicaţiei Manchester Evening News, tehnicianul portughez Jose Mourinho şi-a exprimat dorinţa de a-l aduce pe Lewandowski pe Old Trafford, deşi polonezul pare mult mai aproape de a ajunge sub comanda lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

Lewandowski este dorit şi de Chelsea

O altă forţă din Premier League, Chelsea Londra, este interesată de aducerea lui Robert Lewandowski. Deşi îl are pe spaniolul Alvaro Morata, tehnicianul italian Antonio Conte ar fi încântat să poată lucra cu atacantul polonez pe Stamford Bridge.

Bayern Munchen pare resemnată cu plecarea lui Lewandowski şi pregăteşte campania de achiziţii pentru perioada de mercato din iarnă. Nemţii au pus ochii pe golgheterul argentinian de la Internazionale Milano, Mauro Icardi, şi în curând vor deschide negocierile. În cazul în care nu vor reuşi aducerea unui atacant de top, bavarezii îl au în vizor pe bosniacul Vedad Ibisevic (33 de ani) de la Hertha Berlin.

Lewandowski a impresionat în ultimele sezoane la Bayern Munchen, însă s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul sezonului trecut după ce a ratat câştigarea titlului de golgheter în Bundesliga, fiind devansat în ultima etapă de Pierre-Emerick Aubameyang. De altfel, polonezul şi-a atacat public colegii şi pe Carlo Ancelotti pentru faptul că în ultima etapă din sezonul trecut nu l-au susţinut suficient penntru a câştigat titlul de golgheter.

Ieşirile lui Lewandowski nu au rămas însă nepenalizate, iar preşedintele Karl-Heinz Rummenigge a taxat totul şi a pus pe seama agentului Maik Barthel cuvintele polonezului: ”Îmi pare rău de ce a spus, nu e prima oară când vorbeşte de rău clubul. Ştiu că agentul său e în spatele vorbelor sale”, a replicat Rummenigge.