Sport

Robert Lewandowski e decis să o părăsească pe Bayern: „Ceva a murit în mine, vreau să plec!”

Bayern Munchen nu vrea să se despartă de Robert Lewandowski, însă jucătorul este decis să pună punct aventurii sale la super-puterea din Bundesliga, și a declarat-o, fără echivoc, în presa din Polonia.
07.06.2022 | 10:04
Robert Lewandowski e decis sa o paraseasca pe Bayern Ceva a murit in mine vreau sa plec
Pentru Robert Lewandowski episodul Bayern s-a încheiat, polonezul dorindu-și să semneze cu FC Barcelona. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar este decis să plece de la campioana Germaniei. Acum, și nu anul viitor, când va deveni liber de contract. FC Barcelona este destinația pe care și-ar dori-o. Însă, cum catalanii trebuie să rezolve mai întâi problemele legate de banii pentru transferuri și masa salarială, bavarezii profită. Și țin la preț. Degeaba. Polonezul și-a spus din nou, fără echivoc, părerea.

”Cea mai bună cale este să găsim o soluție împreună”, spune Lewandowski

Profitând de prezența la națională, Robert Lewandowski a vorbit, deschis, cu jurnaliștii din țara natală. Și, spune Fabrizio Romano, a spus clar: ”Ceva a murit în mine, vreau să plec de la Bayern pentru mai multe emoții în viața mea. Vreau doar să plec de la Bayern.

ADVERTISEMENT

Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca. Cea mai bună cale este să găsim o soluție împreună”.

Decizia fără echivoc a jucătorului este confirmată și de jurnaliștii de la Sport 1. Citați de Barça Universal. Care spun că jucătorul nu are de gând să participe la programul de pre-sezon al actualului său club. Și nici la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Are și soluția să-și răscumpere contractul

Uli Hoeness, președintele de onoare al bavarezilor, a declarat că este foarte supărat pe decizia jucătorului. Și a identificat vinovatul. Mai exact, agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi.

În opinia sa, acesta este singurul vinovat pentru că nu s-a ajuns la o înțelegere între polonez și club, care și-ar dori să-i ofere un nou acord.

ADVERTISEMENT

Numai că, privind la declarațiile jucătorului, este limpede că nu-i vorba decât despre o încercare de a distorsiona adevărul. Firește, cu scopul de a avea o imagine nepătată în fața fanilor și a acționarilor.

Și aceasta pentru că, spun jurnaliștii de la Sport, bavarezii ar accepta 30 de milioane de euro plus bonusuri în schimbul jucătorului. Și nu țin morțiș să obțină 40, cum scrie presa germană.

ADVERTISEMENT

Pentru că știu că, în caz extrem, Lewandowski ar putea pleca de la formația din Munchen, conform articolului 17 din Regulamentul FIFA, cu plata unor despăgubiri. Mai exact, pentru 24 de milioane.

ADVERTISEMENT