Robert Lewandowski infirmă zvonurile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/02/2018, 17:31
Robert Lewandowski infirmă zvonurile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid

Atacantul polonez a recunoscut că informaţiile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid sunt doar nişte zvonuri până în acest moment. Vârful de 29 de ani se pare că este principalul favorit să îl înlocuiască pe Karim Benzema pe Santiago Bernabeu după ce francezul trece printr-o perioadă modestă.

Lewandowski a reuşit 30 de goluri în fiecare din ultimele două sezoane din Bundesliga pentru Bayern Munchen, însă a fost nemulţumit în stagiunea anterioară de faptul că coechipierii săi nu l-au ajutat suficient pentru a-l întrece pe Aubameyang în topul marcatorilor.

Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski

Trupa bavareză l-a transferat în această iarnă pe internaţionalul german, Sandro Wagner, cel care a impresionat încă din primele partide în tricoul lui Bayern. Deşi a reuşit să înscrie pentru Bayern în primele meciuri, Wagner este doar o soluţie de avarie în acest sezon.

Robert Lewandowski a fost puţin iritat de zvonurile repetate cu privire la un eventual transfer: “Ştiu această situaţie foarte bine,  se vorbeşte în fiecare an. Aceste zvonuri nu mă interesează şi nu am nimic de spus.”, a declarat polonezul despre posibilul transfer la Real.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.