Robert Lewandowski infirmă zvonurile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid

Robert Lewandowski, Real Madrid, Bundesliga

Robert Lewandowski a negat informaţiile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid din vara viitoare.

Atacantul polonez a recunoscut că informaţiile cu privire la un posibil transfer la Real Madrid sunt doar nişte zvonuri până în acest moment. Vârful de 29 de ani se pare că este principalul favorit să îl înlocuiască pe Karim Benzema pe Santiago Bernabeu după ce francezul trece printr-o perioadă modestă.

Lewandowski a reuşit 30 de goluri în fiecare din ultimele două sezoane din Bundesliga pentru Bayern Munchen, însă a fost nemulţumit în stagiunea anterioară de faptul că coechipierii săi nu l-au ajutat suficient pentru a-l întrece pe Aubameyang în topul marcatorilor.

Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski

Trupa bavareză l-a transferat în această iarnă pe internaţionalul german, Sandro Wagner, cel care a impresionat încă din primele partide în tricoul lui Bayern. Deşi a reuşit să înscrie pentru Bayern în primele meciuri, Wagner este doar o soluţie de avarie în acest sezon.

Robert Lewandowski a fost puţin iritat de zvonurile repetate cu privire la un eventual transfer: "Ştiu această situaţie foarte bine,  se vorbeşte în fiecare an. Aceste zvonuri nu mă interesează şi nu am nimic de spus.", a declarat polonezul despre posibilul transfer la Real.