Fotbal international

Lewandowski contestă clasamentul pentru Balonul de Aur! Messi şi Ronaldo, vizaţi: “Am fost puţin şocat!”

Robert Lewandowski, internaţionalul polonez al lui Bayern Munchen, este nemulţumit de modul în care se acordă Balonul de Aur şi nu este deloc interesat de acest trofeu. Atacantul bavarezilor este...
13.10.2017 | 20:00
Lewandowski contesta clasamentul pentru Balonul de Aur Messi si Ronaldo vizati Am fost putin socat

Robert Lewandowski, internaţionalul polonez al lui Bayern Munchen, este nemulţumit de modul în care se acordă Balonul de Aur şi nu este deloc interesat de acest trofeu. Atacantul bavarezilor este supărat pe faptul că Messi şi Ronaldo au acaparat puterea în ultimii ani şi în ciuda faptului că el a marcat o mulţime de goluri pentru Borussia Dortmund şi Bayern Munchen nu a fost luat în considerat niciodată.

“Nu este atât de important pentru mine. Succesul la Bayern Munchen este mai important, în special dacă ajungem în finala Ligii Campionilor şi câştigăm Bundesliga. Doar aşa putem să vorbim din nou, însă Balonul de Aur nu a fost niciodată o prioritate pentru mine”, a fost declaraţia făcută de golgheterul lui Bayern Munchen pentru ESPN. Fotbalistul campioanei din Germania a ratat în ultima etapă titlul de cel mai bun marcator al campionatului, în faţa lui Pierre – Emerick Aubameyang. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Robert Lewandowski nu înţelege cum a fost doar pe 16 în clasamentul celor mai buni jucători ai sezonului trecut

“Nu înţeleg cum unii jucătorii se află pe locul 50, 5 sau 25. Numai primele trei locuri sunt importante. Din acest motiv am fost puţin şocat anul trecut. Pentru că dacă joci pentru Bayern Munchen şi ajungi în semifinalele Ligii Campionilor, marchezi o mulţime de goluri în Bundesliga şi eşti al doilea cel mai bun marcator în Champions League… Nu ştiu pe ce loc am fost, dar pot spune că a fost un pic amuzant, cred că acesta este cuvântul potrivit.“, a continuat polonezul.

Vârful lui Bayern a fost pe locul 16 în clasamentul Balonului de Aur din 2016, în timp ce Cristiano Ronaldo, golgheterul Ligii Campionilor, a câştigat pentru a patra oară trofeul pentru cel mai bun fotbalist al anului. Lewandowski a fost unul dintre cei care au contribuit la plecarea lui Carlo Ancelotti de pe Allianz Arena: “Acum este un nou sezon şi o nouă provocare. Nu este uşor să schimbi antrenorul în timpul sezonului, dar vom continua aşa acum.”