S-a decis soarta lui Lewandowski! Oficialii lui Bayern Munchen au făcut anunţul

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
31/03/2018, 21:49
S-a decis soarta lui Lewandowski! Oficialii lui Bayern Munchen au făcut anunţul

Robert Lewandowski este una dintre ţintele lui Florentino Perez, iar presa din Spania a speculat că internaţionalul polonez a ajuns la un acord cu Real Madrid. Karl-Heinz Rummenigge, director general la Bayern Munchen, a infirmat o posibilă mutarea a atacantului pe “Santiago Bernabeu”.

“Robert Lewandowski va juca la Bayern Munchen şi în sezonul viitor. Niciodată nu am discutat cu cei de la Real Madrid”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge într-un interviu pentru Sky Sports Germania.

Lewandowski, cifre excelente în acest sezon

Atacantul de 29 de ani a marcat 34 de goluri în cele 39 de meciuri jucate, în toate competiţiile, pentru Bayern Munchen în acest sezon. Robert Lewandowski a mai fost dorit în trecut de Real Madrid.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Stelea “răcoreşte România” pe bani mulţi! Cât scoate din publicitate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×