Sport

Lewis Hamilton, campion şi la cântat. A recunoscut după doi ani colaborarea muzicală cu Christina Aguilera

29.07.2020 | 23:35
Lewis Hamilton campion si la cantat A recunoscut dupa doi ani colaborarea muzicala cu Christina Aguilera
ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton, de şase ori campion mondial de Formula 1, a recunoscut, în sfârşit, că el este misteriosul rapper cu numele XNDA care a colaborat cu faimoasa Christina Aguilera la piesa „Pipe“.

Fanii britanicului i-au recunoscut vocea încă din 2018, de la momentul lansării single-ului, dar nicio informaţie oficială despre identitatea lui XNDA nu a fost făcută publică.

ADVERTISEMENT

Secretul s-a păstrat până astăzi, când campionul din Formula 1 le-a împărtăşit fanilor că el este XNDA, printr-un mesaj lung pe contul său de Instagram.

Lewis Hamilton: „Eu sunt XNDA“

„De 10 ani sau mai mult, scriu şi înregistrez (n.r. – muzică), lucrez cu unii dintre cei mai talentaţi şi frumoşi oameni, pentru care sunt recunoscător. A fost un lucru incredibil. Să găseşti ceva ce iubeşti atât de mult şi să poţi face asta doar pentru tine, pentru sufletul tău, este, cred eu, foarte important.

ADVERTISEMENT

Am ajuns în etapa în care mi-ar plăcea să împărtăşesc asta cu voi. Nu am un proiect sau un album, doar câteva melodii cu care unii dintre voi pot rezona. M-au ajutat să trec prin cele mai dificile momente. La un moment dat, voi găsi prilejul să vă dezvăluiesc, aşa că aveţi răbdare.

O persoană incredibil de frumoasă şi de talentată m-a căutat acum ceva timp şi mi-a cerut să apar pe albumul ei. Am fost încântat şi nu am ratat oportunitatea.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Lewis Hamilton. FOTO: captură Instagram
Mesajul lui Lewis Hamilton. FOTO: captură Instagram
Mesajul lui Lewis Hamilton. FOTO: captură Instagram
Mesajul lui Lewis Hamilton. FOTO: captură Instagram

Am avut la dispoziţie două ore pentru a scrie şi înregistra nişte versuri. Ideea era ca muzica să apară sub alt nume, astfel încât să auziţi mai întâi piesa şi apoi să aflaţi că e vorba despre mine, dar nu a ieşit chiar cum plănuiam.

Am fost timid şi nu am recunoscut. Nu ştiu de ce, poate din nesiguranţă, frică, m-am gândit prea mult. Cred că orice poate înţelege starea mea.

ADVERTISEMENT

Oricum, vreau să vă spun că XNDA sunt eu şi sunt onorat şi recunoscător Christinei (n.r. – Aguilera), pentru că mi-a oferit şansă de a-mi folosi vocea. Am foarte multă recunoştinţă şi respect pentru ea şi pentru ce a reuşit în acest domeniu“, a scris Lewis Hamilton fanilor săi.

ADVERTISEMENT